Damian Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Studio Hi-rez z radością chciałby zaprezentować kolejną swoją grę opracowaną na podstawie uniwersum SMITE. Gra będzie dostępna za darmo na PC i urządzeniach mobilnych i znajdziemy w niej wszystkich znanych nam bohaterów i istoty znanych nam z naszej ulubionej produkcji MOBA! Celem gry jest zniszczenie wrogiej wieży, a do tego posłużą nam kolekcjonowane przez nas karty. Wraz z rozwojem naszego konta będziemy mogli poszerzać swoją talię o nowe przedmioty, które posłużą nam do jeszcze lepszych i przemyślanych strategii. SMITE Rivals jest aktualnie we wcześniej fazie produkcji, ale już teraz możesz się zarejestrować do zamkniętej bety! Premiera w 2017 roku na urządzeniach stacjonarnych oraz mobilnych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hola Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Okropnie nie podoba mi się gdzie HiRez zmierza. Najpierw Paladins (okej, odniosło nawet fajny sukces), potem Smite Tactics i teraz marna podróba gier których jest mnóstwo na telefony. Tak czy siak pewnie ściągnę i zobaczę, bo podobno można zdobyć jakieś skiny w Smite grając w tę grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Harper Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Niby próbują się rozwijać, ale idzie to wydaje mi się zbyt szybko. Telefonu nie zaśmiecam sobie już grami, także aplikacji nie pobiorę.Mam tylko cichą nadzieję żeby Smite nie skończył jak Agenda - porzucony w niepamięć i zaniedbany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToshiKatsu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jest już bardzo podobna gra do tej i racja, tamta pocieszyła się chwałą przez jakiś czas, ale nie na długi i za chwilę każdy o niej zapomni. W Smite Rivals raczej nie zagram. Nie ciągnie mnie do takich produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokize Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @'Harper nie chce nic mówić ale Smite spotkało coś gorszego i to juz od prawie roku, Hi-Rez traktuje smite jak swojego dzieciaka który niby nie potrafi nic sam zrobić, trzeba go karmić, pieścić i uwielbiać mimo iż zrobił coś źle i takim sposobem otrzymaliśmy produkt który od roku idzie w całkiem złą stronę. Nowi bohaterowie od Susano włącznie to dramat takie postacie nie powinny istnieć w tej grze, Nike to przegięcie pały, a nowy bóg jaki ma wejść to jest niekompetencja Hi-Rezu i całkowite obalenie założeń Smite za czasów Dominacji. Smite od sezonu 3 to jest jedno wielkie DNO ludzie z profesjonalnych teamów odeszli grać w LoLa oraz Overwatcha i jeżeli Hi-Rez nie zatrzyma tej maszyny niszczenia Smita to za rok już nic z tej gry nie zostanie po za ludzmi którym podoba się granie w MOBE TPP. Jeżeli 2 kolejne postacie po morigan będą tak samo odbiegały od tego co powinno być w Smite [ a morigan odbiega i to GRÓBO ] to sezon 4 będzie miał tyle beznadziejnych zmian że nawet oglądać nie będzie się tego chciało. A co do tej gry Hi-Reza to można się było tego spodziewać bo Hi-Rez od roku już kopiuje wszystko co widzi za "Fajne" od dawna nie widziałem nic co Hi-Rez przynajmniej założeniowo zrobił by coś sam od podstaw i cieszyło by to oczy tak jak za dawnych lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unic3T Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @"'Harper" nie chce nic mówić ale Smite spotkało coś gorszego i to juz od prawie roku, Hi-Rez traktuje smite jak swojego dzieciaka który niby nie potrafi nic sam zrobić, trzeba go karmić, pieścić i uwielbiać mimo iż zrobił coś źle i takim sposobem otrzymaliśmy produkt który od roku idzie w całkiem złą stronę. Nowi bohaterowie od Susano włącznie to dramat takie postacie nie powinny istnieć w tej grze, Nike to przegięcie pały, a nowy bóg jaki ma wejść to jest niekompetencja Hi-Rezu i całkowite obalenie założeń Smite za czasów Dominacji. Smite od sezonu 3 to jest jedno wielkie DNO ludzie z profesjonalnych teamów odeszli grać w LoLa oraz Overwatcha i jeżeli Hi-Rez nie zatrzyma tej maszyny niszczenia Smita to za rok już nic z tej gry nie zostanie po za ludzmi którym podoba się granie w MOBE TPP. Jeżeli 2 kolejne postacie po morigan będą tak samo odbiegały od tego co powinno być w Smite [ a morigan odbiega i to GRÓBO ] to sezon 4 będzie miał tyle beznadziejnych zmian że nawet oglądać nie będzie się tego chciało. A co do tej gry Hi-Reza to można się było tego spodziewać bo Hi-Rez od roku już kopiuje wszystko co widzi za "Fajne" od dawna nie widziałem nic co Hi-Rez przynajmniej założeniowo zrobił by coś sam od podstaw i cieszyło by to oczy tak jak za dawnych lat. 1.Ja jakoś nie widzę, żeby coś w złą stronę szło, przyjemnie się gra. 2.To dobrze, że odeszli do lol'a i overwatcha, więcej miejsc w spl dla nas 3.Ty tylko hejtujesz tą grę, nie podoba się to nie graj i usuń. Live a life you'll remember. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja zawsze broniłam Smite, byłam zdania, że to najlepsza gra MOBA, a potknięcia zdarzają się każdemu... Jednakże muszę zgodzić się z kolegą wyżej, że Smite idzie w złą stronę. Pierwszym problemem jest matchmaking. Hi-Rez wie doskonale o tym, jak bardzo leży ten system, a mimo wszystko zajmuje się tylko dodawaniem nowych eventów i skinów. Gra nie opiera się przecież tylko na skórkach, ale w wypadku Hi-Rezu wygląda to tak, jakby to one miały zatrzymać graczy. I prawdopodobnie tak jest, bo sama rozgrywa już dawno straciła na przyjemności. Szczerze mówiąc nie wydaje mi się, żeby sezon czwarty przyniósł coś lepszego, ale zobaczę, chociaż raczej w Smite grać już nie będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yokize Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @Unic3T przeciwnie to ty jesteś funboyem Smite i bronisz go nade wszystko, 1. Jeżeli nie widzisz że coś idzie w złą strone to przykro mi ale masz klapki na oczasz, najlepszy i najprostszy przykład porównaj sobie postacie DAWNE a te które są dodawane teraz, nie widzisz tego że coś poszło nie tak ? postacie kiedyś miały góra 2 mechaniki w skilach reszta to był czysty DMG + czasem debuf, przykład Ra i Anubis tymi postaciami już prawie grać się nie da takie postacie jak Susano, Nika i wiele innych nowych zjada ich w sekundę. Teraz postacie jak wychodzą to maja nawet do 4 mechanik Przyciaganie, Odpychanie, ULT z którego nie uciekniesz jak wpadniesz, Shield i tak dalej ... a morigan ? robi swoje combo i to perfekcyjne bo jest niewidzialna plus ma decoya i zamienia się w wybranego innego boga i robi 2 combo to jest dla ciebie normalne ? Sorka ale chyba jesteś niepoważny. 2. Skoro tak to widzisz to gratulacje mam nadzieje że wygrasz turniej skoro jesteś taki pewny siebie, plus sam napisałeś że ostatnio poziom "koxów" spadł skoro nawet pewien thanatos nie potrafił trafić z 1 to twoje słowa a nadal mówisz że jest dobrze 3. nie hejtuje gry tylko mówie jak jest grałem w Smita od początku CBT sorka ale to że pisze że nie podoba mi się kierunek w jaki poszli ze Smitem to jest opinia a nie hejt i mam do tego prawo skoro sam "budowałem" to wszystko Sezon 3 to największy niewypał jaki mogli zrobić, a patrząc na to co Hi-Rez ma teraz w głowie Sezon 4 to będzie totalna klapa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hola Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ja zawsze broniłam Smite, byłam zdania, że to najlepsza gra MOBA, a potknięcia zdarzają się każdemu... Jednakże muszę zgodzić się z kolegą wyżej, że Smite idzie w złą stronę. Pierwszym problemem jest matchmaking. Hi-Rez wie doskonale o tym, jak bardzo leży ten system, a mimo wszystko zajmuje się tylko dodawaniem nowych eventów i skinów. Gra nie opiera się przecież tylko na skórkach, ale w wypadku Hi-Rezu wygląda to tak, jakby to one miały zatrzymać graczy. I prawdopodobnie tak jest, bo sama rozgrywa już dawno straciła na przyjemności. Szczerze mówiąc nie wydaje mi się, żeby sezon czwarty przyniósł coś lepszego, ale zobaczę, chociaż raczej w Smite grać już nie będę. Wprowadzają zmiany do mm, będzie soft reset co miesiąc czy tam dwa i wiele innych rzeczy więc spokojnie. I jeszcze raz powiem, że tworzenie nowych gier jest złym pomysłem. Ze strony casualowej Smite NIE umiera, ze strony SPL kilku graczy pewnie odejdzie, ale po tym jak wygląda SWC (jest mega hype i mnóstwo ludzi) spodziewam się nowych teamów w S4. @yokize Ra jest top pickiem i top banem na mistrzostwach. I dziwne jest to, że w S3 gra więcej ludzi niż w S2. Od kiedy Smite współpracuje z Twitch to pewnie przyciągnie więcej ludzi. Nawet nie grasz w tę grę a jedziesz po niej dlatego, że nowi bogowie mają ucieczkę, jump i tym podobne. A no i to jest gra TEAMOWA więc oczywiście jak zostanie sam Ra czy Anubis to go jakis assassin zabije szybko, bo od tego są assassini w tej grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.