Eros_PL Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 . . . . . . . . . . . . . . . . Witam, przygotowałem banner pod server TeamSpeak z ilością Administracji online, z użytkownikami online i z Godziną. Autorem skryptu jest Multivitamin Wymagane: php5 php-gd zainstalowane apache na serverze Demo: Instalacja: 1. Pobieramy folder z linku poniżej. 2. Wypakowujemy. 3. Folder ,,mpc1" wrzucamy na naszego VPS'a / Server www do folderu /var/www/html 4. Teraz logujemy się przez ssh na server i przechodzimy do naszego folderu komendą cd /var/www/html/mpc1 5. Gdy znajdujemy się w naszym folderze nadajemy uprawnienia folderowi ,,cache" komendą: chmod 777 cache 6. W przeglądarce wpisujemy http://IPSERVERA/mpc1/banner.php 7. Teraz kopiujemy ten link i przechodzimy do TeamSpeaka. 8. Na serverze edytujemy server wirtualny i w zakładce ,,Banner GFX URL" Wklejamy ten link. 9. Interwał GFX zmieniamy na 60 I to tyle z instalacji. Download: http://www.mediafire.com/file/0o47bgyktlru47g/mpc1.rar Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/49cf938645fbe312eab74ed462e6b338ca8e88525057a57896e8b24c815e2c8d/analysis/ Jeżeli ma ktoś jakieś problemy proszę pisać PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FalleNNN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 z*******y polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość `Mentos Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzięki przyda się. Bardzo ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Bardzo dziękuje za miłe opinie ^_^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcB0Ski Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 moim zdaniem ten banner prezentuje niski poziom jak na ten dział (widziałem tu lepsze)takie średnie bym powiedział mam nadzieję ze każdy kolejny będzie lepszy! dam plusika za starnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 moim zdaniem ten banner prezentuje niski poziom jak na ten dział (widziałem tu lepsze) takie średnie bym powiedział mam nadzieję ze z każdym kolejnym będzie lepiej! dam plusika za starnia Dziękuje za opinie mógłbyś powiedzieć co mógłbym poprawić dorobić w następnym bannerze? Byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo92s Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Coś nie działa. Gdy wpisuje adres w przeglądarce to wyświetla się "Nie można znaleźć tej strony". Wszystko zrobiłem poprawnie Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Coś nie działa. Gdy wpisuje adres w przeglądarce to wyświetla się "Nie można znaleźć tej strony". Wszystko zrobiłem poprawnie @tomo92s masz zainstalowane apache i php-gd na serverze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomo92s Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie wiem. Jakie są komendy na instalacje tych pakietów? Desktop: ASRock Z77 Pro 3 | [email protected] (4.2Ghz OC) | ASUS GeForce GTX 970 Strix OC 4GB | Corsair Vengeance 4x4GB 1600Mhz Notebook: Lenovo | Intel Lynx Point | [email protected] | GeForce 840M 2GB | 6GB RAM 1600Mhz Mobile: Xiaomi Redmi Note 4X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie wiem. Jakie są komendy na instalacje tych pakietów? apt-get update php: apt-get install php5 php-gd: apt-get install php5-gd apache: apt-get install mysql-server mysql-client apache2 Jeżeli nadal nie będzie działać pisz pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Skrypt autorstwa pana Multivitamina, dlatego polecę. Gorzej już wychodzi to że nawet nie byłeś w stanie dodać czegoś porządnego od siebie, tą samą wersję mam u siebie na pulpicie sprzed paru miesięcy jak były u niego na stronce, więc tutaj się za bardzo nie popisałeś. to w końcu ty stworzyłeś czy Multivitamin stworzył : Witam, przygotowałem banner interaktywny Plusem tego banera jest to że używa tej drugiej klasy i może sie przydać komuś kto pod nią coś pisze Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Skrypt autorstwa pana Multivitamina, dlatego polecę. Gorzej już wychodzi to że nawet nie byłeś w stanie dodać czegoś porządnego od siebie, tą samą wersję mam u siebie na pulpicie sprzed paru miesięcy jak były u niego na stronce, więc tutaj się za bardzo nie popisałeś. to w końcu ty stworzyłeś czy Multivitamin stworzył : Witam, przygotowałem banner interaktywny Plusem tego banera jest to że używa tej drugiej klasy i może sie przydać komuś kto pod nią coś pisze @Pantoflarzek Więc tak bardzo przepraszam za błąd już poprawiam z tym że autorem skryptu jest Multivitamin. A co do tego że nie dodałem nic od siebie to dlatego że chciałem udostępnić to tak na szybko żeby zobaczyć czy ktoś będzie tego chciał używać teraz zobaczyłem że paru osobą banner przypadł do gustu i już przy następnym będzie lepiej. Dzięki za opinie i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooredmars Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam mam problem mianowicie z punktem nr.6,ponieważ gdy wykonuje wszystko według instrukcji wyświetla mi się poprostu skrypt i nic więcej,przez co nie mogę wrzucić bannera na serwer.Proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Robak Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Polecam ładny schludny dla oka banerek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentiss Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Baner ładny :PLeci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszatyxd Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Powiem tak ladnie wszystko ułożone pasuje do siebie i scionka też bardzo dobra. Tylko chciałbym w innym tle to i bd IDEALNIE. Tak to Polecam za chęci pracy oraz udostepnienia na Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
back292 Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Witam mam problem ponieważ zrobilem to wszystko a baner jest pusty zamiast pokazywać godzinę itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukiszider Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Szanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsenciakTM Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Na mojej stronie jest sam obraz png, nie pobiera danych z ts, ktoś nakieruje/pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ɴoɴαмe Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Na mojej stronie jest sam obraz png, nie pobiera danych z ts, ktoś nakieruje/pomoże? Jak ustawiłeś ścieżkę do banneru "http://hufek.pl/all/mpc1/banner.png"to się dziwisz? Musisz ustawić do pliku php czyli "http://hufek.pl/all/mpc1/banner.php". Ale z tego co widzę wgl coś źle zrobiłeś w tym banerze, wgraj go od nowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yukiszider Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Banner piękny jeden z lepszych darmowym na pewno zostanie wykorzystany przeze mnie w różnych projektach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszaty Oficjal Opublikowano 20 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2017 Zmień tło i pokombinuj jakas z tym ułożeniem tych godzin i wgl mam pomysł fajny jak chcesz napisz MPC LUB GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raff2 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Link nie dzial do pobrania, mozna poprosic nowy ? sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 2 godziny temu, Raff2 napisał: Link nie dzial do pobrania, mozna poprosic nowy ? Link działa. To wina forum. Musisz go skopiować i wkleić w nowej karcie, na następny raz pomyśl zanim napiszesz do mnie wszędzie gdzie się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzichu13221 Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 Baner ładnie wygląda czysty kod i ładna instrukcja Kontakt Serwer: TS3.YT Email: [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.