Kenzie25 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Podczas dodawania expa wyskakuje , ze program przestal dzialac Dodaje przy pomocy CHEAT ENGINE jak i na singlu i na mp jest ten sam problem .Przy dodawaniu pieniedzy jest wszystko w porzadku! POMOZE KTOS ?! PROSILBYM O RADY PS . wiem ze to nieuczciwe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milian Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie lepiej by było użyć trainera do tej gry? Wiem, że cheatem enginem nie wszystko da się schakować. Zależy to od gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENA Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Trainerem faktycznie byłoby wygodniej, ale skoro preferujesz Cheat Engine to tu jest poradnik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hooligan333 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Mi tam działało cheat engine na lvl. Kase. Poziom exp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.