LubiePlacki82 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 hejka,ostatnio na ps4 pliki mi sie strasznie wolno pobierają,np taki bf4 pokazuje że ponad 50h gdzie na pc byłoby z 1h.Mozna cos z tym zrobic? Odnośnik do komentarza
CiasteczkoMen Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Czym podłaczona konsola? Odnośnik do komentarza
LubiePlacki82 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wifi,ale mimo to,to na ps3 jak miałem wolniejszy net to i tak duze pliki pobieraly się szybko. Odnośnik do komentarza
Ɖasty Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pewnie przez wifi pobierasz jeśli masz możliwość podłącz do konsoli kabel eternet Odnośnik do komentarza
Mariusz1999PL Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Podłącz kabel od Internetu, nie mogę dać gwarancji,że biedzie się szybciej pobierać. Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Norma, u mnie też się zdarza, że raz pobiera z maksymalną prędkością łącza, a raz leci mega wolno. Dużo też zależy od ruchu w sieci PSN, jeśli aktualnie jest masa osób, które coś pobiera, to takie problemy po prostu mogą występować (obciążenie serwerów). Czasem też pomaga zwyczajne wyłączenie konsoli i ponowne uruchomienie, lub też zatrzymanie i ponowne wznowienie pobierania. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.