Diondel2 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Czy mógłby mi ktoś dać kod permissionsEX rang: Gracz Vip nie może /fly Svip nie może /fly Dvip może /fly Legendarny Może /fly Pomocnik nie może banować tylko kick Moderator może banować i jak można to tylko z limitem na 10 min Admin nie wszystko HeadAdmin też nie wszystko nie moze dawać rang i może taką permisje: .pandora Wlasciciel wszystkie permisje Z prefixami ale bez kolorów Jak by nie działało to przyśle kod essentials bo tam cos nie bedzie działo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 "Admin nie wszystko" Tzn? Jakie masz pluginy? Nie stworzę permisji bez podstawowych danych. "vip nie może /fly" - a co może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diondel2 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No vip może komende /ec /repair /craft A svip to samo a do legendarnego i dvipa tylko dodać fly i reszte to samo tylko inne kity Admin to co na admina przystało a moje pluginy to: thbans WorldEdit MagicMc-Drop Skript DMGuilds MagicMA-Enchant,Permissionsex BarAPI pk_Discoarmour WorldGuard MagicMC-Core MagicMc-sms Server MOTD Shopkeepers Muthme MagicMC-Itemy MagicMC-Stoniarka Chstcommands MagicMC-Antylogaut FairPvP ProtocolLib Essentials Nocheatplus Essentialsspawn essentialschat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 A jakie masz kity? Słuchaj, tak nigdy się z nikim nie dogadasz. Spróbuj samodzielnie napisać PEXa, to nie trudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diondel2 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Kity mam tylko 3 Kit Gracz Kit Vip i Kit Svip no ale jak ja sam robiłem to na chacie mi nie wyświetlały się rangi więc teraz tutaj na forum prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVaxur Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Człowieku, co za problem podać ten kod co Ci nie działał? Skąd można wiedzieć jakie uprawnienia chcesz do danej grupy... Admin nie wszystko, czyli co? Dobra podałeś później listę wtyczek, ale myślisz sobie że jesteśmy wróżkami i wszystko wiemy co chcesz mieć w każdej grupie... W samym minecraft'cie(ew. na konsoli) wpisujesz komendę i Ci dodaje uprawnienia, tworzy prefix itd. Odpowiednia komenda i już. Ale nie zamiast pomyśleć to zaśmiecajo zbędnymi wątkami... Komendy dla leniuf: - pex group <group> prefix [newprefix] - gdy nie ma tej grupy, jednocześnie dodaje ją, ustawiasz przedrostek danej grupie - pex group <group> add <permission> - dodaje uprawnienia do danej grupy - pex group <group> user add <user> - dana osoba jest przyznawana to grupy jaką wpiszesz Google nie boli. Od razu pisze że nie miałem zamiaru kogokolwiek obrazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.