Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na wszystkich kontach

ziomek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem ... Dziś rano wchodze na warrock i nie moge właczyc zadnego konta ponieaz zostaly zbanowane !! Wiecie moze gdzie moge sprawdzic za co zostaly zbanowane i na jak dlugo ( oby nie na zawsze ) ??

Opublikowano

hmm miałeś all na jednym G1?

spr za co niemożna a raczej możesz poczytać za co są bany i możesz się domyślić no ale pewnie ban za hack/bug/wyzwiska niestety takie bany są na zawsze

Opublikowano

no nie rob jaj kur.. na 1 koncie mam premium silver na 27 dni jeszcze !! ale tym kontem nie hakowalem tylko innymi ... DŁAGAM NIECH TO TYLKO HACK NA 24 h !!!

Gość black_shadow
Opublikowano

A nie masz czasem bana na IP ?? Jezeli takiego masz zmien Ip i graj jezeli nie masz zmiennego ip to odpal HOT SPOT SHIELD .

( nie wiem czy mozna takiego dostac ) .

Opublikowano

Kurde no zobacze wyslalem ticket moze to cos da , no zobaczymy ... Ale przypuszczam ze mam key loggera na kompie znacie jakies programy zeby sie ich pozbyc albo zrobie formata jak zawsze i spokoj

Opublikowano

raczej ticket tobie niepomoże z tego powodu że k2 wysyła automatick msg -.- musisz miec taki kod wtedy dopisujesz go i może coś zdziałasz

Opublikowano

Mi K2 odbanowało konto 26 lvl ale wbilem 28 i znow ban za wklejki xD.. Odbanuja ci ale po jakims roku jak bedziesz caly czas pisal tickety to oodbanuja ja tez teraz pisze caly czas i co nowy update patrze czy aktywowoane xD

Czego nie lubię ? Spamowania...

Jeżeli macie ciekawe propozycje odnoście serwera na którym trzeba się pomęczyć z eq i expem ale yang leci ok. To pisać, chętnie wbije.

Opublikowano

@up raczej nie -.-

k2 kiedyś odbanowało all konta i trzebało je dodać go G1 albo znów ban a jak będziesz spamował tak to napewno unlocka niebędzie xD

Opublikowano

nie bo widziesz kupiłem sobie silvera przez ESN czy jakoś tak i dostałem taki kod i pisze że jak będe pisał ticketa to mam podać ten kod

Opublikowano

a jak nie mam konta z premium to da sie go po banie odzyskac ?? ( zbanowali mi konta nawet te na ktorych nie hackowalem jak to mozliwe chyba wszystkie konta na ktorych kiedykolwiek gralem sa zbanowane !!??

Opublikowano

takrze tak miałem mialem 25lvl i 33lvl i hackowalem na 2lvl i dostalem tak muwionc ''BANA NA IP'' to na wszyskie konta

takie sol na zawsze :/szkoda 33 mial retail :/

Opublikowano

tak teraz wiem zeby nie hackowac ale nie mialem jak grac normalnie sie nie dalo bo pelno hackerow wiec chcialem sie troche pobawic nie wiedzialem ze to przyniesie za soba takie konsekfencje musze grac od zeraz .. Ale powiedzcie mi jak to jest ze nie potrafia raz a porzadnie tak zrobic zeby nie szlo hackowac ?? normalnie kup se premium placisz za gre a pograc nie idzie bo kolesia ktorym najwidoczniej ta gra sie znudzila zamiasty posukac jakiejs innej to bawia sie w wkurzanie innych !!!

Opublikowano

@up tak hardware czyli mac -.-

no i tak k2 pisało że niemożna używać więcej niż 1 acc na 1 ip więc przyłapali ciebie i ban na all acc

Opublikowano

LOL

Ja codziennie szukam do mojego HAXA zrobionego haxa w VB bypassa i tak wkułko dziś chyba miałem baniętne z 10-20 kont a grac mogę dalej gbyby wprowadzili Ban na ip to by cheaterzy spadli od 50% do 90 % i się w zieli do roboty tak jak GG w Warrocku Philipine a i tak niedługo ta gra padnie jakieś jeszcze 2-3 lata a ze robią update jakieś ze niemożna wejść bod grunt to żadna rewelacja i że jak skasują kładzenie się na podłogę tym włąśnie niszczą grę w WR Philipine jest spokuj odrazu ban na IP np można się położyć na podłoge itp i nie niszczą gry przynajmniej i za to lubię WR PH ;]

Pozdro

Opublikowano
@up tak hardware czyli mac -.-

no i tak k2 pisało że niemożna używać więcej niż 1 acc na 1 ip więc przyłapali ciebie i ban na all acc

ID Hardware a MAC to dwie różne rzeczy.

Ban ID Hardware - Ban na ID Dysku twardego.

Ban MAC(jezeli jest) - Ban na Nr.Karty Sieciowej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...