opkop12 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Cześć ja z kolegami przymierzamy się do zakupy Destiny I The Division ale nie wiemy czy jest potrzebne ps+ gdyż na odwrocie pudełka nie pisze taka informacja jak np na GTA V czy MK X nie ma takiej informacji że jest potrzebny szukałem w necie ale nic się nie dowiedziałem i proszę was o pomoc Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jest potrzebny. Bez Plusa po sieci zagrasz tylko w gry free to play. Odnośnik do komentarza
opkop12 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jest potrzebny. Bez Plusa po sieci zagrasz tylko w gry free to play. Zaciekawiło mnie to gdyż normalnie na odwrocie pudełka pisze że do gry multi wymagane jest ps+ a z Destiny i The Division tak niema Odnośnik do komentarza
Raven2156 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 A ja nie zakładając nowego tematu mam pytanie z "trochę innej beczki". Mógłby się wypowiedzieć jakiś "wyjadacz" The Division? Planuje kupić tą grę jednak nie myślę (na razie przynajmniej) o kupnie dodatków. Jak wygląda gra bez nich? Czy gracze z dodatkami mają jakąkolwiek przewagę? Czym się różnią? Z góry dziękuje za odpowiedź. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.