Patulus Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Chciałbym założyć serwer na enderchest lub craftserve i mam dylemat, który według Was będzie lepszy ? (chodzi o serwer w okolicach 30zł) Miałem na craftserve dawniej i miałem tam problemy z pluginami, nie wiem czy dalej będą... Z góry dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzokervip Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja tobie radzę kupić serwer na crafthost bo za 29,90 zł masz ofertę emerald. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patulus Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja tobie radzę kupić serwer na crafthost bo za 29,90 zł masz ofertę emerald. Da rade zrobić serwer reallife na tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzokervip Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja tobie radzę kupić serwer na crafthost bo za 29,90 zł masz ofertę emerald. Da rade zrobić serwer reallife na tym? Tak da się radę zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerwerNegru Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 craftserve lub enderchest, zawsze korzystałem z usług craftserve ale ostatnio zacząłem bawić się w endera i uważam, że ich oferta jest jednak dużooo korzystniejsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patulus Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 craftserve lub enderchest, zawsze korzystałem z usług craftserve ale ostatnio zacząłem bawić się w endera i uważam, że ich oferta jest jednak dużooo korzystniejsza. A na ederchest wystarczy 3gb ramu ? Na craftserve i crafthost jest on nielimitowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buti Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @up Nie ma czegoś takiego jak nielimitowany ram. Zawsze jest limit. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patulus Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @up Nie ma czegoś takiego jak nielimitowany ram. Zawsze jest limit. No jest,moj blad na craftserve maksymalnie jest 24gb o ile sie ne myle... A wystarczy te 3gb na taki skyblock?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheUmciej Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ja bym ci polecał Hosting Server.pro: (serwer juz za 20 zł) - Najłatwiejszy Według mnie w obsłudze - Ładnie wyglądający - BARDZO TANI - Od razu dołączone poradniki do minigierek, Pluginów itp od samych twórców Hostingu - Wiele Funkcji - I po prostu jest świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KumoRGaminG Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Gametris polecam serdecznie Przejrzysty Prosty Dobere pingi Stabilna maszyna Support odp szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiseG Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Osobiście polecam TitanAxe.com. Każdy serwer MC to Vps, więc trzeba trochę dbać o pluginy i wgrać jak najmniej skryptów Bardzo tanie maszyny BOK 24/7 szybko odpowiada Częste promocje Możliwość wgrania własnego silnika Nie ograniczona liczba slotów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Aviis_ Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Polecam zdecydowanie EnderChest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Polecam hosting Enderchest. Za 30 zł kupisz serwer professional 4 GB ramu i dwurdzeniowy procesor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marichcje Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Polecam enderchest, bo jest tani, ma stabilne maszyny i szybki support. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998a Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 vps na lvlu.pro CPU i5 6600k 4,1GHZ | RAM HyperX SAVAGE 16GB RAM | GPU ASUS GTX 1070 ROG STRIX 8GOC | SSD1 Samsung EVO 850 120GB| SSD2 ADATA SP600 120GB |HDD Toshiba 1TB Reklama serwera minigames w starym stylu Kliknij tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparky1337 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Tylko nie craftserve. Serdecznie nie polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.