Gość Nerfinekk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witaj! Chciałbym Ci zaprezentować serwer Aterios. Wyróżnia się on: - autorskie funkcje, takie jak: przekazywanie grzybów - pomocna administracja - autorskie fixy - autorski balans klas - autorski generator przedmiotów - brak możliwości zakupienia grzybów lub czegokolwiek za prawdziwą walutę, co daje równość wszystkich graczy - autorski system expa, który sprawia, że expienie jest bardzo przyjemne - szansa na przedmioty z lochów = 50% zwykły przedmiot / 50% epicki przedmiot! - kod większości funkcji w grze jest autorski - zgłaszane błędy (jeśli takie by się pojawiły) są od razu naprawiane Nie posiadamy: - wiedźmy - lochów gildyjnych - katapulty - klasera Link: Aterios.ML Liczba grzybów na start: 300(+200 za aktywację e-mail) Liczba złota na start: 1.00 Jeśli serwer Ci się nie podoba to napisz dlaczego, a postaram się to zmienić Jeśli chcesz otrzymać rangę vip, to musisz zgłosić się po nią do administratora (jest darmowa, a dokładniej za aktywność na chacie). Serdecznie zapraszam wszystkich na serwer i życzę udanej rozgrywki! Odnośnik do komentarza
STARZZ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No Nerfinek Ty Wszystkie Serwery Masz Cuda Ale to jeden z lepszych z tych wszystkich Gotowców Gratulacje Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No Nerfinek Ty Wszystkie Serwery Masz Cuda Ale to jeden z lepszych z tych wszystkich Gotowców Gratulacje Dzięki ale jest jeden błąd, to nie jest gotowiec ten serwer i poprzedni Aterios nie są gotowcami Co do tych wcześniejszych(Sarthia, NerfiSF, Nervios itd.) to były akurat gotowce, ale ten serwer powstał tylko w celach miłej gry Odnośnik do komentarza
MozYYY Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Serwer bardzo dobry Kiedyś jak i dziś prze zemnie grany szkoda że Nerfinekk odpalił go tylko 4Fun Odnośnik do komentarza
STARZZ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nerfi mogę wiedzieć na jakich ten serwer plikach jest postawiony ? Odnośnik do komentarza
mafzor Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wbijam,z przyjemnością na ten serwer,mam nadzieje,że postoi dosyć długo Odnośnik do komentarza
stacker123 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @STARZZ Sądzę że są to pliki Zeusa albo Gila ew. by Jessi Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nerfi mogę wiedzieć na jakich ten serwer plikach jest postawiony ? Nie są to pliki ogólno udostępnione, więc nie jestem w stanie powiedzieć jakich. @STARZZ Sądzę że są to pliki Zeusa albo Gila ew. by Jessi Nie są to powyżej wymienione pliki serwerowe. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 nie dostaje potwierdzenia adresu e-mail @Edit nick : DamianeQ i czy mógłbym vip'a ? Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 nie dostaje potwierdzenia adresu e-mail @Edit nick : DamianeQ i czy mógłbym vip'a ? Hmm.. dziwne, powinieneś go dostać. Vip'a można otrzymać za aktywność na chacie Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ej dobre vipa za aktywnosc na chacie ale nie moge pisac bez potwierdzenia adresu e-mail i przecież wystarczy zgłosić się do admina - bo jest darmowy. I dziwne.. nadal nie przychodzi Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ej dobre vipa za aktywnosc na chacie ale nie moge pisac bez potwierdzenia adresu e-mail i przecież wystarczy zgłosić się do admina - bo jest darmowy. I dziwne.. nadal nie przychodzi Masz pocztę na wp, sprawdzałem tam i wszystko działa. ss: http://screenshot.sh/oeZXLQMCm1FGI Poza tym jest kilku użytkowników z adresem e-mail na wp, którzy mają zarejestrowane i aktywowane konta. PS.: Sprawdź spam. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ehh no nie ma, sprawdzałem wszystkie foldery i sprawdzilem jeszcze raz Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ehh no nie ma, sprawdzałem wszystkie foldery i sprawdzilem jeszcze raz Wyślij jeszcze raz. (opcje, ss: http://screenshot.sh/mKPPIAAXZLstS ) Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza
pitek0805 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Oj ile jeszcze będzie serwerów z Twojej strony? Mnie osobiście to już nudzi i nawet nie wchodzę na serwer gdy widzę że jest on "wypuszczony" przez Ciebie. Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Oj ile jeszcze będzie serwerów z Twojej strony? Mnie osobiście to już nudzi i nawet nie wchodzę na serwer gdy widzę że jest on "wypuszczony" przez Ciebie. Nikt Ci nie każe grać. Skoro serwer Ci się nie podoba to nie graj i tyle, ale jestem ciekaw jednej rzeczy, a mianowicie dlaczego nie chcesz grać na moich serwerach? Może uda mi się zmienić to co Ci się nie podoba. Odnośnik do komentarza
Matix8981 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Polecam serwer, @Nerfinekk dopracował serwer aby grało się bez bugów Odnośnik do komentarza
csshadow Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 szkoda ze limit energii jest tylko na 10 grzybkow dziennie Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 szkoda ze limit energii jest tylko na 10 grzybkow dziennie W każdej chwili można zresetować w itemshop Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 szkoda ze limit energii jest tylko na 10 grzybkow dziennie W każdej chwili można zresetować w itemshop Będziesz Itemshop rozbudowywał? Nie wiem jak będą ciekawe pomysły to jak najbardziej Odnośnik do komentarza
RazorMan1234 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Probowalem sie zarejestrowac po wpisaniu ID,maila i hasla klikam ok ale nie puszcza dalej wiec nwm co jest nie tak Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Probowalem sie zarejestrowac po wpisaniu ID,maila i hasla klikam ok ale nie puszcza dalej wiec nwm co jest nie tak Jaka przeglądarka? Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza
Gość Nerfinekk Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.