Vetek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam Po dłuższej przerwie wracam do gry. Moje pytanie czy są jeszcze jakieś darmowe sposoby na uzyskanie grzybków? Ostatnio kiedy grałem używałem Aola i dziennie można było na reklamach trochę zyskać. Obecnie nie widzę żadnych poradników sposobów etc. Odnośnik do komentarza
Rizek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ogarnij sobie vpn, ustawiasz na niemcy, odpalasz karczme, oglądasz TV, usuwasz ciasteczka w przeglądarce i powtarzasz do oporu, jak się skończą coiny to zmieniasz ip. Potem wbijasz do abawuwu i liczysz że wydropisz pieczary Odnośnik do komentarza
Vetek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ale o co chodzi z tymi lucky coins? Jak narazie miałem tv w karczmie ale za każdym razem kiedy chciałem odpalic reklame wyskakiwał błąd. U abawuwu nie ma liczby tych coins jest tylko opcja krecenia za grzyba Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.