znekXD Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Potrzebuję pomocy w wyborze laptopa że sklepu typu rtv euro agd neonet media expert laptop w 100% ma służyć do grania w gry trochę bardziej wymagające nie wiem na którego się zdecydować ktoś może coś polecić TYLKO ZE SKLEPU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajwer Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam, Nie kupuj sprzętu w takich sklepach nie ma tam dobrych sprzętów, zobacz zestawienie: http://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptop%C3%B3w-156-cala-na-stycze%C5%84-2016-r/Też maja sklep stecjonarny, choć zakup przez internet jest BEZPIECZNIEJSZY gdyż masz 14 dni zwrotu bez podania przyczyny Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1Mysz Razer Deathadder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znekXD Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 No ale nie mam innego wyjścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
znekXD Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.