XenoN324 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Czesc, używam pluginu serversigns, jak mogę zrobic by dana tabliczka dzialala przykladowo tylko dla vip? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzokervip Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Radziłem bym tobie wykorzystać essentials do tego i dać permisje do permissions. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenoN324 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Radziłem bym tobie wykorzystać essentials do tego i dać permisje do permissions. Przybliżyłbyś troszkę? Skopiować formułkę z essentials i wrzucić do permissions? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWieczorek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 W Essentials nie można chyba dawać permisji do konkretnych tabliczek, jedynie konkretnych typów. Trzeba napisać plugin Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzokervip Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 W Essentials nie można chyba dawać permisji do konkretnych tabliczek, jedynie konkretnych typów. Trzeba napisać plugin Idzie permisje z essentials dodać do permissions Radziłem bym tobie wykorzystać essentials do tego i dać permisje do permissions. Przybliżyłbyś troszkę? Skopiować formułkę z essentials i wrzucić do permissions? Trzeba stworzyć kit w essentials i wtedy dodać permisje od kitu do rangi w permissions i później stworzyć tabliczkę z tym kit i wszystko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWieczorek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Trzeba stworzyć kit w essentials i wtedy dodać permisje od kitu do rangi w permissions i później stworzyć tabliczkę z tym kit i wszystko działa. Masz łeb chłopie Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenoN324 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jaka jest komenda aby nadać graczu kit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik148 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jaka jest komenda aby nadać graczu kit? /kit <nazwa> <gracz> Np.: /kit vip dominik148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XenoN324 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jaka jest komenda aby nadać graczu kit? /kit <nazwa> <gracz> Np.: /kit vip dominik148 Jak zrobić coś takiego że daje komendę /svs add to żeby dawało graczu kit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik148 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jaka jest komenda aby nadać graczu kit? /kit <nazwa> <gracz> Np.: /kit vip dominik148 Jak zrobić coś takiego że daje komendę /svs add to żeby dawało graczu kit? Wpisz '/svs add /kit vip' i kliknij prawym przyciskiem myszki na tabliczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.