xFatal Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tematyka: Efekt Glitch, Pierwsza litera nicku ładnie zrobiona coś w tym stylu Wysokość: 500px Szerokość: 500px Kolorystyka: Dowolna Dodatkowe informacje od zlecającego: --- Materiały do wykorzystania: Brak Wynagrodzenie: 60 like Odnośnik do komentarza
Mati . Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @ xFatal Odnośnik do komentarza
xFatal Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @ xFatal Nawet nawet ale nie w moim guście. Masz plusika za chęci Odnośnik do komentarza
Mati . Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nawet nawet ale nie w moim guście. Masz plusika za chęci a mozesz mi bardziej przyblizyc co w twoim zrozumieniu znaczy "Efekt Glitch" ? Odnośnik do komentarza
xFatal Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nawet nawet ale nie w moim guście. Masz plusika za chęci a mozesz mi bardziej przyblizyc co w twoim zrozumieniu znaczy "Efekt Glitch" ? Nie pasuje mi u ciebie czcionka za prosto. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.