Avosh Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dżem dobry. :3 Warto się przymierzać do Boku no Hero Academia? Ktoś oglądał/poleca? if( awesome ){ console.log('This is Awesome'); }else{ $('body').addClass('give-me-awesome'); } Odnośnik do komentarza
ExohaS Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Warto, według mnie anime 8,5/10, manga nawet lepsza. Nie ma co się wahać Odnośnik do komentarza
charlie120 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Według mnie takie sobie to anime, akcja taka nudna, bohater 2/10. Odnośnik do komentarza
Avosh Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Warto, według mnie anime 8,5/10, manga nawet lepsza. Nie ma co się wahać Szczerze powiedziawszy wpadłem na to anime, bo w osu znalazłem opening i mi się mega podoba Dzięki za opinie Według mnie takie sobie to anime, akcja taka nudna, bohater 2/10. Jak będzie nudne to zawsze mogę przerwać ale też dzięki za opinie :P if( awesome ){ console.log('This is Awesome'); }else{ $('body').addClass('give-me-awesome'); } Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jak manga miała jeszcze 3 chaptery, to była mowa o tym tytule jako następcy bleacha i naruto także miłego Odnośnik do komentarza
Pitbull_ Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jak manga miała jeszcze 3 chaptery, to była mowa o tym tytule jako następcy bleacha i naruto także miłego No i coś nie pykło Odnośnik do komentarza
Damian_RastMan Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 mnie tam się podoba, kreska nieco nietypowa, ale łatwo się można przyzwyczaić, ode mnie 7/10 dostało Made by... ME. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.