alti2 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam mam problem zwiazany z metinem. Jest to jedyna gdzie co chwile mnie tnie i jest to mega denerwujace. Dzieje sie tak na kazdym metinie czy to na pl czy na roznorakich privach po prostu jak sb chodze to co jakies 15 sekund przycina i tak non stop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3public Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Podaj specyfikację Twojego komputera, karta graficzna, windows itp. z pewnością będzie łatwiej rozwiązać Twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alti2 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 980m 8gb 32gb ram ddr4 windows 10 i7 6700hq 256 ssd 1tb hdd obojetnie na ktorym dysku sytuacja taka sama. I powtarzam ze dzieje sie to tylko w metinie i nie pytac o aktualnosc sterownikow bo az tak zacofany nie jestem. Mam wszystko poinstalowane z grafiki itp. a takze temp nie przekraczaja 70 stopni zadnego podzespolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ImSerious Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 W ustawieniach metina uzywasz CPU czy GPU? EVGA GTX 1070 SC Intel Core I7 6700k 4.4ghz DDR4 16GB 2666mhz Z170a M3 GAMING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alti2 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 gpu bo jak wlaczam cpu to wszystko wariuje w sensie ze ziemia tak w suficie lata itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alti2 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.