VENA Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Cześć, jakiś czas temu przez przypadek kliknąłem, żeby pliki z rozszerzeniem .cs otwierano za pomocą notatnika , teraz nie wiem jak to przywrócić, bo mody cleo mi nie działają. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuarK Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ale to nie ma nic do rzeczy, bo rozszerzenie i tak jest dobre. Jeśli mimo to chcesz zmienić domyślny program, to wejdź do "panelu sterowania", kliknij "programy", a następnie wybierz "programy domyślne". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunik2002 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jeżeli problem będzie wciąż następować pobierz inne cleo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENA Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ale to nie ma nic do rzeczy, bo rozszerzenie i tak jest dobre. Jeśli mimo to chcesz zmienić domyślny program, to wejdź do "panelu sterowania", kliknij "programy", a następnie wybierz "programy domyślne". Nadal nic. Jeżeli problem będzie wciąż następować pobierz inne cleo. Próbowałem, nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.