LexiR Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Mam pytanie gdzie kupie csgo za 34zl psc? sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSulker Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Raczej tylko na allegro ale jest to ryzykowne. Mozesz tez kupic russia na g2a (bez shielda) lub za okolo 39 global ale bez shielda i bez podatku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tremo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam. Mam pytanie gdzie kupie csgo za 34zl psc? psc na allegro średnio g2a jak kolega wspomniał 39 zlotych, jak kupisz za pomocą karty to otrzymasz shielda na 30 dni więc luz. Ex Lider Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LexiR Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Niestety mam tylko 34zl psc Jak nie ma gdzie indziej no to lipa prosze o zamek sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkusFD Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.