Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Viseria.pl [Dedyk][Medium/Easy]

ultra404

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie da się pobrać clienta ;/ klikam pobierz clienta, i nigdzie mnie nie przekierowuje

Przynajmniej u mnie...

Nie działa :(

Opublikowano

Wow serwer zapowiada się bardzo fajnie .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Serwer totalna porażka . Bug na bugu. Max 100 osób. Ponieważ Administracja wprowadzila nowy system jako jest autoban hehehe. Jak nawet dostaniesz laga wyjebie cie i na czacie będzie pokazane dmg chociaż go nie masz. i dostajesz bana. Bardzo dobry pomysł . Niepolecam serwer. Elo, 

Btw Zapraszam na Viseria. Lepszy serwer

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwer totalna porażka . Bug na bugu. Max 100 osób. Ponieważ Administracja wprowadzila nowy system jako jest autoban hehehe. Jak nawet dostaniesz laga wyjebie cie i na czacie będzie pokazane dmg chociaż go nie masz. i dostajesz bana. Bardzo dobry pomysł . Niepolecam serwer. Elo, 

Btw Zapraszam na Asune2 . Lepszy serwer

Akurat ten "autoban" dobry pomysł tylko mogli go bardziej udoskonalić bo tak zbanują wszystkich swoich graczy  xD

Opublikowano

Akurat ten "autoban" dobry pomysł tylko mogli go bardziej udoskonalić bo tak zbanują wszystkich swoich graczy  xD

To chyba będzie zara poprawione i będzie działać, jak powinno .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie reklamuj innych serwerów, na Dedyku innego.

Perm się należy

Opublikowano

Byłem wczoraj na TS i w sumie jak wbil technik na kanal i zaczął gadać to musiałem wyjść z ich TSa bo sekunde dłużej i bym jebnął na szubienice xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...