Bonapartee Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam, jak gram z kolegą 1vs1 na jakiej aim mapce z warsztatu to jak ja go zapraszam to on ma ping 150 a ja 5 i na odwrót jak on mnie zaprasza to ja mam ping 150 a on 5. Próbowałem to na różnych mapkach i wszędzie to samo. Ktoś wie o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkusFD Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jest to spowodowane waszym internetem. Macie za mały upload by hostować grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy1507 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Hostując masz mniejszy ping. Trzeba mieć bardzo dobry upload żeby twój przeciwnik miał niższy ping. Najlepiej będzie jak będzie grać na serwerze, który nie będzie hostowany przez was. Pomogłem? Zostaw plusika (+)! Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.