radek0924 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam mam problem z grafika w grze, http://forum.freeware.info.pl/viewforum.php?f=14 mianowicie przeswituja mi na mapach jakies biale kwadraty(niewiem jak to opisac) czasammi od broni czy rak pojawia sie taka dluga nitka w grze, najlepsze jest to ze jak odlacze laptop od zasilania w grze wszystko smiga ok lecz troche mniej plynniej chodzi i na innych detalach. Mam lapka msi gl62 6qd nowiutkiego z GTX950M. Zmienialem stery i nic . Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tremo Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 spójność gry sprawdź Ex Lider Counter-Strike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek0924 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Pliki Zgodne A w grze nic sie nie zmienilo, jeszcze jakies pomysly bo ja juz bez sil :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek0924 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 to zdjecie z gry zdj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radekk120 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ja miałem artefakty jak za mocna podkręcałem kompa wejdz w ustawienia OC i ustaw na domyślne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek0924 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 nic sie nie zmienilo, niewiem co robic bo grac sie nie da z taka grafa :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDarkRider Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Spróbuj zainstalować nowsze/starsze sterowniki do karty graficznej, raz miałem tak że zainstalowałem najnowsze sterowniki i artefakty zaczęły się pojawiać :P Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej. Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.