wojtek19992 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam.Długo szukałem ciekawego serwera z frakcjami, bo bardzo mi się podobały takie jeszcze kilka lat temu, gdy było ich mnóstwo - teraz nie ma prawie żadnego. Postanowiłem, że sam taki zrobię i zrobiłem :P, niestety narazie brak graczy na nim (to jest pierwsza takowa reklama) oraz budynków nie ma zbyt wiele (tylko spawn, no ale na frakcjach tylko tego potrzeba) więc zapraszam was - użytkowników MPCFORUM na serwer.Poszukiwana ekipa!Dodam, że narazie poszukuję graczy którzy pomogą mi ogarnąć niektóre rzeczy, budowle itp, dlatego zaczynając grę już teraz - macie duże szanse zostać pomocnikami, adminami, itp w przyszłości zwłaszcza teraz, gdy potrzebuję ludzi do budowy i pomocy w ogarnieniu podstawowych rzeczy typu informacje itp i nie ukrywam - wszyscy co pomogą będą nagrodzeni! (prace typu, wykończenie spawnu, reklama, pomoc w ogarnięciu niektórych rzeczy itd)Dane:IP Serwera: 164.132.200.38:25585Wersja serwera: 1.11.2Typ Serwera: Survival + FrakcjeIlość slotów: 200Autoryzacja: NonPremiumPluginy oraz krótkie wytłumaczenie:(ze względów oczywistych nie będę podawal wszystkich, tylko te najważniejsze)-Frakcje - bitwa frakcji - każdy może założyć frakcję oraz posiadać daną liczbę terenów która jest zależna od sumy powera ludzi z niej - zabezpiecza to teren, ale uwaga - przy śmierci traci się powera, a gdy liczba terenów będzie większa od niego - można przejąć twoje terytorium.-McMMO - expienie różnych umiejęności - mamy wieele dodatkowych umiejętności dzięki temu pluginowi i możemy je expić - np górnictwo - zdolność na prawym przycisku myszy pozwalająca niszczyć w zawrotnym tempie bloki, która trwa 5 sekund (dłużej im wyższy poziom) i ma 5 minut czasu odnowienia. Jest wiele innych, niektóre z nich to: walka mieczem, toporem, rękami, kopanie, łowiectwo itd.-SilkSpawners - prosty plugin pozwalający na zebranie mob spawnerów kilofem z silk touchem oraz zmiany ich na taki, który chcemy za pomocą jajek(które aktualnie można zdobyć tylko z eventów)DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ, mam nadzieję, że choć troszkę zaciekawiłem was tą prezentacją Powodzenia jeśli to nie typ serwera który szukacie, ale zapraszam was serdecznie na niego! Odnośnik do komentarza
Vindow Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 "teraz nie ma prawie żadnego" Jest ich MILIARD i dlatego nie wbiję na Twój serwer. Odnośnik do komentarza
wojtek19992 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 @UP Teraz widzę miliard z gildiami a nie frakcjami, a bardzo lubiłem plugin na frakcje, a jak ostatnio szukałem, to żadnego nie znalazłem, a jak już to frakcje to była tylko kwestia 'poboczna' (znalazłem 1 kiedyś)Choć dziękuję za komentarz i nie dziwię się, że tak zareagowałeś jeśli rzeczywiście serwerów z frakcjami jest miliard :P Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Archiwum na prośbę autora. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.