Skocz do zawartości

[1.11.2][Survival] Frakcja

wojtek19992

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.
Długo szukałem ciekawego serwera z frakcjami, bo bardzo mi się podobały takie jeszcze kilka lat temu, gdy było ich mnóstwo - teraz nie ma prawie żadnego. Postanowiłem, że sam taki zrobię i zrobiłem :P, niestety narazie brak graczy na nim (to jest pierwsza takowa reklama) oraz budynków nie ma zbyt wiele (tylko spawn, no ale na frakcjach tylko tego potrzeba) więc zapraszam was - użytkowników MPCFORUM na serwer.

Poszukiwana ekipa!
Dodam, że narazie poszukuję graczy którzy pomogą mi ogarnąć niektóre rzeczy, budowle itp, dlatego zaczynając grę już teraz - macie duże szanse zostać pomocnikami, adminami, itp w przyszłości :) zwłaszcza teraz, gdy potrzebuję ludzi do budowy i pomocy w ogarnieniu podstawowych rzeczy typu informacje itp i nie ukrywam - wszyscy co pomogą będą nagrodzeni! (prace typu, wykończenie spawnu, reklama, pomoc w ogarnięciu niektórych rzeczy itd)

Dane:
IP Serwera: 164.132.200.38:25585
Wersja serwera: 1.11.2
Typ Serwera: Survival + Frakcje
Ilość slotów: 200
Autoryzacja: NonPremium

Pluginy oraz krótkie wytłumaczenie:
(ze względów oczywistych nie będę podawal wszystkich, tylko te najważniejsze)

-Frakcje - bitwa frakcji - każdy może założyć frakcję oraz posiadać daną liczbę terenów która jest zależna od sumy powera ludzi z niej - zabezpiecza to teren, ale uwaga - przy śmierci traci się powera, a gdy liczba terenów będzie większa od niego - można przejąć twoje terytorium.

-McMMO - expienie różnych umiejęności - mamy wieele dodatkowych umiejętności dzięki temu pluginowi i możemy je expić - np górnictwo - zdolność na prawym przycisku myszy pozwalająca niszczyć w zawrotnym tempie bloki, która trwa 5 sekund (dłużej im wyższy poziom) i ma 5 minut czasu odnowienia. Jest wiele innych, niektóre z nich to: walka mieczem, toporem, rękami, kopanie, łowiectwo itd.

-SilkSpawners - prosty plugin pozwalający na zebranie mob spawnerów kilofem z silk touchem oraz zmiany ich na taki, który chcemy za pomocą jajek(które aktualnie można zdobyć tylko z eventów)

DZIĘKUJĘ ZA UWAGĘ, mam nadzieję, że choć troszkę zaciekawiłem was tą prezentacją :) Powodzenia jeśli to nie typ serwera który szukacie, ale zapraszam was serdecznie na niego! :)

@UP Teraz widzę miliard z gildiami a nie frakcjami, a bardzo lubiłem plugin na frakcje, a jak ostatnio szukałem, to żadnego nie znalazłem, a jak już to frakcje to była tylko kwestia 'poboczna' (znalazłem 1 kiedyś)
Choć dziękuję za komentarz i nie dziwię się, że tak zareagowałeś jeśli rzeczywiście serwerów z frakcjami jest miliard :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [1.11.2][Survival] Frakcja   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...