Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podstawowy model noża

SaTTeS1997

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Szukam podstawowego modelu nożą, ale nie do końca.

Zależy mi na tym żeby tekstura tego noża obejmowała 2 strony ostrza.

Podstawowy model jaki można znaleźć w models ma 2 w 1,przez co nie można umieścić na nim napisu

Opublikowano

Nie rozumiem za bardzo o co Ci chodzi :D

Jeżeli chodzi Ci o to żeby tekstura z jednej strony np. miała A a z drugiej B to tak się nie da zrobić.

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

Nie rozumiem pytania

Jeżeli chodzi Ci o to żeby tekstura z jednej strony np. miała A a z drugiej B to tak się nie da zrobić.

da.

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Opublikowano

Nie rozumiem pytania

da.

To pokaż mi jak :)

34fmy4o.jpg

Nie dyskutuje z debilami, najpierw sprowadzi mnie do swojego poziomu, by nastepnie pokonać doświadczeniem... :rolleyes:  <3

Opublikowano

Nie rozumiem pytania

da.

To pokaż mi jak :)

Trzeba stworzyc UV Map (tak to sie chyba nazywalo) Niestety sam nie potrafie tego zrobic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...