neversayyes Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 witam korzystam z tego poradnikczka/tuta http://www.mpcforum.pl/topic/1285877-common-drop-item/#entry10981755 dodałem drop wszystko pieknie teraz chciałem sobie podzielic moby za pomoca ranku tylko jest problem jak ustawie np moby od 1 - 20 lvl rank 0 to jak ustawic aby dana rzeczy z danym przedziałem lvlowym w common drop item dropila konkretnie z mobów o rank 0 ? @Edit chyba to rozgryzłem tylko powiedzcie czy dobrze myślę: PAWN - dropi z mobow o rank 0 S_PAWN - dropi z mobow o rank 1 KNIGHT - dropi z mobow o rank 2 S_KNIGHT - dropi z mobow o rank 3 Odnośnik do komentarza
NoName#2 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 W sensie jak zrobisz jeden wpis to będzie Ci dropić z mobów PAWN (czyli jak to napisałeś rank 0) jak skopiujesz ten wpis i wkleisz drugi raz to bedzie rowniez z S_PAWN itd Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.