Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Egipski clash! Sezon 4 - dyskusja

Damian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hi-rez zapowiedział egipską mapę clash! Nie wiem jak Wy, ale ja jestem do tego optymistycznie nastawiony. Jak oceniacie tę nowość?

Opublikowano

Jestem zadowolony lubiłem starą dominacje ze względu na wygląd nowi tytani ukryty spoiler do Morigan. Wygląda na to że buff FG zniknie lub zostanie przeniesiony na środek a jego strażnikiem będzie wąż.

Chciałbym tylko aby muzyka na tej mapie była taka jak na dominacji bo była fajna

Opublikowano

Nawiązanie do dominacji, jakiś +, że coś robią, jednak to nie to samo co było kiedyś.

Live a life you'll remember.

Opublikowano

@Miyoshi Tzn. mi się osobiście podoba bo jest dosyć dynamiczny jednak wizualnie odstaje. 

Nie mówię, że jest złą mapą, ale zrobioną raczej "na szybko", żeby coś dodać nowego. Wizualnie odstaje, bo jest totalnie zrobiony na wzór Conquestu.

Opublikowano

Clash jeden z moich ulubionych modów + jeden z najbardziej rakowych modów po Arenie.

Wygląda fajnie, ale zobaczymy jak to będzie z tym levelowaniem campów.

VNp6c2U.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zdecydowanie lepsza wersja starego Clasha. Mapa wygląda pięknie, rozgrywka na niej też jest ciekawa, chociaż dla mnie trochę ten Apep jest za słaby, bo można go solować, jak tylko się pojawi. Wystarczy trochę kryta, kradzieży życia i potka. Oczekuję jedynie, że zrobią coś z tymi pomnikami, które się zapala, bo, z tego co wiem, one nic w tym momencie nie dają, a szkoda, można coś pokombinować, żeby urozmaicić grę. Jednym słowem mapa ciekawa, na plus, że ją wprowadzili. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...