Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót v5dev i nowy bot DOB packet bot!

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeśli bot nie działa to czas licencji nie leci.

Mylisz się sprawdziłem na stronie gdy bot wyłączony czas płynie za dobrze by było hehe.

Może i czas leci ale potem oddają godziny.

Przytoczę wypowiedź Nommo

Cóż.. Wysoka cena jest usprawiedliwiona obecnym stanem zabezpieczeń DO - to już nie takie proste jak kiedyś.

Twórcy nie udostępniają downloadu dla ludzi bez licencji - ewidentnie chcą ograniczyć rozprzestrzenianie się programu, więc i dlatego nie ma triala dla wszystkich.

Jeśli ktoś jest zainteresowany - Twórcy podali informację, że czas przeznaczony na aktualizację będzie dodawany do licencji - więc faktycznie bot będzie latać tyle za ile się zapłaci ;)

Pozdrawiam,

Nommo.

Co znaczy że gdy nie korzystasz czas płynie a jeżeli aktualizują to jeżeli zajmie im to np 2 godziny to te 2 godziny ci zwrócą. 

PSlqjGC.png

Opublikowano

Bot jest stosunkowo drogi. Ale mimo tego warty swojej ceny. Nie ma żadnego bota pakietowego, a pixelki nie dorastaja do pięt w wydajności i zużyciu zasobów komputera. Twórcy podchodzą poważnie do projektu jest ich kilku, jak bym miał wybierać komu zaufać w kwestii bezpieczeństwa konta to na pewno byłby to v5dev. Dlatego nie robią licencji dozywtonich. Bo wiedzą, że się to nie uda. Istotne jest to, iż nie szczedza czasu na aktualizację - jeśli bezpieczeństwo tego wymaga update będzie trwał i 12godzin, a czas zostanie dodany do licencji. Tego bota nie można porównywać z starymi botami /pixelbotami. Podejście jest inne i czas świetności botów pakietowych też minęły. Stąd taka cena. Za jakość się płaci. A dodatkowo brak konkurencji na pewno robi swoje ;-)

Jak wygląda ten bot od środka? Opłaca się go kupować? Opisze ktoś coś więcej? 

Należy zacząć od tego, że bot jest podzielony na dwa "buildy" - stable i experimental. Z punktu widzenia bezpieczeństwa kont oba są na takim samym poziomie, buildy z serii experimental to buildy testowe. Najpierw wszystkie nowe funkcje bota/bug fixy itd. trafiają do buildu experminetal, gdy twórcy uzyskają pewność, iż wszystko jest w porządku, to poprawki wchodzą do stabilnej wersji bota.

Żaden bot pixelowy nie ma takich możliwości (GG, tak efektywne zbieranie/strzelanie do alienków itd. itp.). Również jeśli chodzi o zasoby komputera, to wypada znacznie korzystniej niż pixel-boty. Do tego twórcy cały czas rozwijają program, praktycznie codziennie trafiają nowe poprawki do buildów eksperymentalnych. Bot był testowany ponad rok na wielu kontach, bez żadnego bana. Należy pamiętać, że żadne oprogramowanie tego typu nie jest w 100% bezpieczne, ale doświadczenie twórców i wiedza z pewnością zbliżają ich do tych 100%. Jest to najefektywniejszy bot, można go postawić na VPSie z windowsem i cieszyć się jak pięknie zbiera. Definitywnie opłacą się go wybrać w porównaniu do innych ;)

Pozdrawiam,
Nommo.

Opublikowano

Bot wydaje sie ciekawy no i pakietowy lecz dla osoby mieszkającej w polsce zarabiającej nie za wiele to jest zbyt drogi. Lecz wiadomo że gdzieś gdzie zarabiają w euro to cena jest normalna.

Minimalna teraz to 2000 ziko w durnym Lear. 60, 70 czy nawet 100 ziko na miesiąc to dla osoby zarabiającej 2 kafelki niezbyt duża kwota, chyba, że ma długi i nie potrafi się ogarnąć - albo przepija połowę. 

Ja na ochronie zarabiam też 2k, za dużo lżejszą prace, ale to kwestia godzin. Na szczęście mogę tam grać w do i na pewno przetestuję. :D

Jak na razie widzę same pozytywne opinie, ale poczekam do wypłaty, mam nadzieję, że nic się nie wysypie. ;d

Poza tym, możliwość robienia gejtów... Uhh. Niedawno zacząłem od nowa, mam niecałą starą fullkę i taka opcja bardzo mnie jara. W porównaniu do starego konta - robienie kappy 2-3h z przerwami to dla mnie męczarnia. xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam, co mam nie tak jeśli po pewnym czasie bot bijac npc nagle staje koło portalu i tak zostaje póki to nie zaznaczę żeby poleciał na środek mapy? Co może być nie tak?

Opublikowano

przyznam ze nie spotkalem z sie z takim bledem ale radzilbym zadac to pytanie na oficjalnym forum bota tam predzej dostaniesz odpowiedz

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

bez przerwy

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Witam, z tego co wiem to istnieje już Crack do tego bota ma ktoś jakieś dojścia lub coś albo informacje na ten temat ?

jest crack, ale nikt ci go za darmo nie da :v 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

Opublikowano

a uzywasz go?

Od miesiąca.

Opublikowano

Ten bot robi wrota?

-Ładny i prosty interfejs

-Automatyczna rozbudowa skylab

-Zbieranie boxów(zwykłe,eventowe,pirackie)

-Custom tasks(zaplanowanie zadań jakie bot ma robić)

-Dokładne statystki(łatwiej dostosować ustawienia żeby wycisnąć więcej :) )

-Galaxy Gates automatyczne budowanie oraz robienie :)

-Zabijanie npc

-P.E.T. pozwól aby bot umiejętnie wykorzystał twojego pupila

-Formacje dronów ustaw różne formacje w róznych sytuacjach

-Automatyczne podkręcanie laserów rakiet osłon napędów wysyła surowce ze skylab

-Naprawa dronów gdy nie masz cpu naprawczego

-Wiele sesji Uruchom bota na wielu kontach w tym samym czasie, diała całkowicie w tle i zużywa bardzo mało zasobów!

-Brak blokady na User id możesz używać różnych kont

-Automatyczna naprawa po śmierci (w miejscu śmierci,na portalu,na bazie) możliwość ustawienia

-Bot sam dolatuje na wybraną mapę

-Windows OS (testowany na win7, win8, win10, server 2008, server2k12) (nie testowany na xp, 2k3)

Wystarczy przeczytać pierwszy post
Opublikowano

Jest bezpieczny? nie ma włamów na tego bota?

I jak go pobrać z tej strony?

Bana nikt nie dostał, włamów też nie było. Żeby go pobrać musisz najpierw go kupić.

7729614441163031041951.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bana nikt nie dostał, włamów też nie było. Żeby go pobrać musisz najpierw go kupić.

dlatego jest bezpieczy bo żaden jeany mod z do go nie pobierze i nie rozpracuje xdd 

własnie kupiłem 30 dni za 15 euro 

bbnlgT3.png

PSlqjGC.png

Opublikowano

dlatego jest bezpieczy bo żaden jeany mod z do go nie pobierze i nie rozpracuje xdd 

własnie kupiłem 30 dni za 15 euro 

bbnlgT3.png

Ty serio myślisz, że w ten sposób oni wykrywają boty? xD

kupiłem go ale za cholere nie mogę go włączyć ktoś coś?

A dokładniej? Co się dzieje?
Opublikowano

Próbuję go puścić  na kappe żeby zobaczyć jak robi wrota ale nie mogę nawet start wcisnąć nie wiem jak go ustawić :/

Znam na tyle angielski i chcę go ustawić ale się nie da czyżby kasa w błoto ?:p

Dobra już ogarnąłem 

No to tak wrota robi fajnie ale mam nadzieje że bana nie będzie lub ktoś mi konta nie zaje$%#

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...