Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego stronka metin2.pl nie działa?? Proszę pomóżcie ;((

@Dwon

I co teraz?? Nie mam antywira xD Skończyła się licencja ...

@Edit

Ja wogóle nic nie ściągałem od 7 dni oprócz filmów ... Od 3 dni mi nie działa ...

Opublikowano

Pewnie masz jakiegos keya(np packet reaver, on blokuje strony takie jak Tibia.com metin2.pl itp do gier)

Opublikowano

Wejdź w C:\Windows\System32\Drivers i sprawdź czy masz tam plik tekstowy hosts. Jeżeli tak otwórz go i skasuj wszystkie wpisy z metin2.pl ale innych nie usuwaj

nie regulaminowa sygnatura

Opublikowano (edytowane)

O to zrobiłem skana jednego dysku ( 200GB) i wyszło ponad 1000 wirów (OMG !!!) ... A 1/3 z tych da się coś zrobić(np. kwarantanna, naprawić, lub usunąć ...) Nie wiem co jest skanowany był komp z pół roku temu, a tu tyle wirów =_= Zobaczymy co ze sposobem NudlexD. Jak zadziała, to codziennie do końca życia będę dawał mu + ;D ...

@Edit

Nie mam takiego pliku hosts ... Co zrobić??

@Edit2

Znalazłem !! Zobaczę zaraz czy to coś da ... Przez notatnik otworzyć ??

@Edit3

Ok działa, ale teraz kolejny problem ;D Czemu gdy np. włączę metka, lub neta to ekran robi się niebieski, wyskakują jakieś literki, z liczbami na niebieskim[ wcześniej wspomnianym] tle... Czy to może być przez to, że brat włożył 4 płytki na raz do stacji dysków(odłączyłem ją od płyty głównej), lub przez to, że siedział i nawalał bez przerwy reset, przy włączonym komppie ;DD ?? To co radzicie na to ??

Edytowane przez laska-skowski
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...