Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co można zrobić ze skinem wartym 0,11€?

2012game

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak właściwie to nie zawojujesz nim dużo. Możesz na jakimś jackpocie postawić a jest jakaś mała szansa że wygrasz. Sprzedanie go na rynku jest mało opłacalne, bo steam i tak okradnie Cię z tych 3-4 centów. A najlepszym wyjściem jest po prostu granie tym nim bo jest prawie bez wartości

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Tak właściwie to nie zawojujesz nim dużo. Możesz na jakimś jackpocie postawić a jest jakaś mała szansa że wygrasz. Sprzedanie go na rynku jest mało opłacalne, bo steam i tak okradnie Cię z tych 3-4 centów. A najlepszym wyjściem jest po prostu granie tym nim bo jest prawie bez wartości

11centowy skin najlepiej sprzedać, odłożyć troche doładować conajmniej 5euro i wejść dopiero na jakiegos jackpota inaczej na biedomacie wygrasz kilkacentow, nieopłacalna rzecz, natomiast na lepszych jackpotach gdzie sumy sięgają góry jest minimalna kwota.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

11centowy skin najlepiej sprzedać, odłożyć troche doładować conajmniej 5euro i wejść dopiero na jakiegos jackpota inaczej na biedomacie wygrasz kilkacentow, nieopłacalna rzecz, natomiast na lepszych jackpotach gdzie sumy sięgają góry jest minimalna kwota.

Raz wbiłem jedną skrzynką na pewnym jackpocie za 0,03 centy i wygrałem nieco ponad 7€. Nie mówię że każdemu może się tak poszczęścić, ale jak ktoś nie chce inwestować hajsu w wirtualny hazard to może zawsze próbować swojego szczęścia na właśnie takich stronach.

Co do sedna tematu to skoro masz zablokowany rynek to też handel. Także musisz czekać do 19 stycznia by coś z tym skinem zrobić. A Twoja już wola czy go sprzedaż czy spróbujesz swojego szczęścia ;)

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

handel mam odblokowany czy ktoś coś mówił że mam zablokowany ?

handel odblokowuje się po 14 dniach od włączenia guarda, rynek po 30 dniach.

Z tym skinem nic nie zrobisz, zwykłe gówno, po sprzedaży otrzymasz ~0.8ojro czyli no jakieś 40 groszy.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

zastanawia mnie jak mam zdobyć lepsze skiny takie +1euro myślałem nad wymianą tego skina na np 1ref w tf (to jakieś 8 centów) i później moje refy i tego refa co zarobie na jakiegoś już lepszego skina

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...