Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sash System (item_scale)

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@canteris

No wyobraź sobie, że stoi już sporo ponad 2 miesiące. Jesteś nowy a szczekasz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. A systemy które mam są wszystkie kupione, bo nie jestem cebulą.

@topic

Fajne, lecz mam swoje i nie użyję tych.

@canteris

Widzę kolejny cwaniaczek jak ich wiele na tym forum, koniec tej idiotycznej dyskusji.

Dobra już tak się nie spinajcie, ja po prostu piszę co myślę, taka moja wada? może zaleta. 

Cwaniaczkiem nie jestem mogę ci nawet napisać że jesteś lepszy ode mnie jak to cię podniesie na duchu, ja tu dopiero zaczynam spokojnie. ;)

@ρσєτα

Może kupiłeś, może nie, nie obchodzi mnie to. Skoro wy możecie skorzystać z tamtych for to inni też mogą bo są to fora publiczne. 

Dobra koniec rozmowy, bo i tak mnie zmieszacie z błotem chociaż wiecie że prawdę mówię.

@topic

Ma to jakieś bugi?  :O

Edit. a jeszcze jedno, gdzie ty widzisz żebym ja szczekał? ja tu pisze, a tak serio to nigdzie się nie wywyższałem nie wiem gdzie ty to widziałeś może mi to zaznaczysz. Ja tylko napisałem że ty napisałeś:

FREEBSD TO LINUX (linux to debian, ubuntu, fedora chyba też chodź pewny nie jestem(nigdy nie używałem) itp.  a wszystkie systemy z rodziny bsd to unixy, i cholernie się różnią od linuxa. 

I nie wiem czy się moją wypowiedzią wywyższyłem, może dla ciebie tak, dla mnie, nie. 

Jak kogoś uraziłem to sorry, ja tylko chciałem inteligentny dialog poprowadzić. Mam nadzieję że się nie obraziliście, nie chce tak zaczynać od spiny z użytkownikami :P

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@canteris

No wyobraź sobie, że stoi już sporo ponad 2 miesiące. Jesteś nowy a szczekasz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. A systemy które mam są wszystkie kupione, bo nie jestem cebulą.

@topic

Fajne, lecz mam swoje i nie użyję tych.

@canteris

Widzę kolejny cwaniaczek jak ich wiele na tym forum, koniec tej idiotycznej dyskusji.

Dobra już tak się nie spinajcie, ja po prostu piszę co myślę, taka moja wada? może zaleta. 

Cwaniaczkiem nie jestem mogę ci nawet napisać że jesteś lepszy ode mnie jak to cię podniesie na duchu, ja tu dopiero zaczynam spokojnie. ;)

@ρσєτα

Może kupiłeś, może nie, nie obchodzi mnie to. Skoro wy możecie skorzystać z tamtych for to inni też mogą bo są to fora publiczne. 

Dobra koniec rozmowy, bo i tak mnie zmieszacie z błotem chociaż wiecie że prawdę mówię.

@topic

Ma to jakieś bugi?  :O

Nie chcę nic mówić ale to ty naskoczyłeś na nas ^^ Nie byłoby tej potyczki słownej gdybyś napisał to w normalny sposób.

Co do bugów to nie wiem bo nawet tego nie wgrywałem.

zandia_sygna.png

Opublikowano

@ρσєτα

oj, może źle to zabrzmiało. Chodziło mi o to że skoro są udostępnione to każdy ma do nich dostęp. Ale już mniejsza z tym.

Stary to jest dział metina,

tutaj żeby nie zostać oplutym trzeba dobierać odpowiednie słowa,

nic na to nie poradzisz. 

Żeby nie było że przypierdalam się do kogoś w temacie, nie mówie o konkretnych osobach a o całokształcie.

Co do systemu, wykorzystałbym gdyby nie fakt że poprawiłem sobie modele w 3ds xD

Opublikowano

Gardzę takimi co c***a potrafią poza przeklejeniem z innego forum.

Gardzę takimi co sprzedają cudze systemy.

Opublikowano

jeszcze ten fasterski czy jak mu tam, to dopiero gwiazda jest, podpierdala z for a podpisuje że mu "znajomi z zagranicy" dają, szkoda że ich nie ma.

no ten to jest dobry pajac xD

A do czego pijesz???

Opublikowano

jeszcze ten fasterski czy jak mu tam, to dopiero gwiazda jest, podpierdala z for a podpisuje że mu "znajomi z zagranicy" dają, szkoda że ich nie ma.

A do czego pijesz???

Chodzi mu o resselerów niczym cannzas :D

Opublikowano

A do czego pijesz???

to cannzas żyje ? xD

Opublikowano

A do czego pijesz???

to cannzas żyje ? xD
Yep robi Artha xdd

Postawie new src i dodam szarfy i @Pawemol13 powiem Ci

Opublikowano

Gościu udostępnia systemy, mówiąc, że ma od kolegów, a potem się okazuje, że to z forum, które niedawno powstało i teraaz kilka osób się o tym dowiedziało i wiecie co? Wszystkie fora znane są już w tych rzeczach, które były na kori >D Jeszcze metin2dev pewnie zostanie opanowane bo z tego co widziałem turkmmo, jedno forum mało znane i epvp, a no i mpc :D

Opublikowano

Niee tym razem kupił ode mnie i edytuje ostro pliki bo mi pokazuje co chwile coś :D

Chciałbym potrafić robić takie gotowce jak on, wziąłem sobie teriosa z 8miechów temu w obroty żeby gotowca sobie zrobić, coś mi nie pykło :(

Opublikowano

Nikt nie wstawia ciekawych rzeczy na to forum znalazła się osoba co wstawia to sie czepiacie xD

Nie czepiamy ale to jest o tyle wkurwiające że ludzie posiadają:

Internet

Przeglądarke

Oraz mózg(tak sądzę)

Jednak bardziej wkurwiające jest to że ktoś upiera się czego on nie ma,

a nagle okazuje się że to zlepka wszystkich for, gdyby podał chociaż źródła.

Nieee to za proste lepiej wciskać bajeczke że to od "Kolegi",

podbija sobie wizerunek w ten sposób jakby na to nie patrzeć.

Opublikowano

Temat przywracam ponownie i od razu uprzedzam osoby, które by chciały robić dalszy syf w temacie.

Zostanie Wam zablokowana możliwość pisania na forum na kilka dni za robienie takiego syfu.

Jak chcecie sobie coś wyjaśniać to na PW.

Osoby najaktywniejsze w temacie zostały odpowiednio nagrodzone.

Opublikowano

Temat przywracam ponownie i od razu uprzedzam osoby, które by chciały robić dalszy syf w temacie.

Zostanie Wam zablokowana możliwość pisania na forum na kilka dni za robienie takiego syfu.

Jak chcecie sobie coś wyjaśniać to na PW.

Osoby najaktywniejsze w temacie zostały odpowiednio nagrodzone.

Jak dla mnie powinniście te tematy wyjebać bo są to czyjaś praca, za którą zgarnia gruby sos. :)

Opublikowano

Moim zdaniem niepotrzebne dyskusje tutaj są. 

System taki sobie, korzystam z innego więc nie potrzebuję, ale dobrze, że wstawiłeś, bo pewnie teraz wiele osób to wykorzysta :) 

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Do binki dodałem wszystko jak należy skompilowało.

Po stronie src też dodałem i także skompilowało.

Do clienta dodałem, jednak przy włączeniu nową binką wywala po zalogowaniu się z clienta.

Syserr jest czysty. Gdzie mogę znaleźć błąd ? Wie ktoś ?

f2d6ac9810850768gen.png

★ Jak dobrze wiesz, szaleństwo jest jak grawitacja. Wystarczy lekko pchnąć ★

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...