Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sash System (item_scale)

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Welcome freakgames !

Testowane?

Wątpię żeby testował.

I tak wstawił przede mną, bo miałem wstawiać o 3 w nocy odbugowane w pełni sprawne :v

@Lajk™ Ej lajkuuuuś, dałbyś jakieś SS'y chociaż a nie :v

^,--.^

Opublikowano

xyz

Niech jeszcze ktoś udostępni jedno (mało znane) forum, to tutaj nawet będą sklepy odbugowane  :yay:  :yay:

czyli jednak bierzesz to z innego forum a nie od kolegów z zagranicy co piszą do ciebie na facebooku? żalosny jesteś xD

Opublikowano

xyz

Niech jeszcze ktoś udostępni jedno (mało znane) forum, to tutaj nawet będą sklepy odbugowane  :yay:  :yay:

czyli jednak bierzesz to z innego forum a nie od kolegów z zagranicy co piszą do ciebie na facebooku? żalosny jesteś xD

To że to jest na innym forum, nie znaczy że nie dostaję  :yay:

Poza tym, po c**j komu źródła skoro i tak ich nikt nie sprawdza ?

A dokładnego źródła nie daję nigdy, bo później będzie spam że tu problem, tam problem. :O

^,--.^

Opublikowano

Większość rzeczy (tych "nowości") które lądują na tym forum są właśnie z tego wyżej wymienionego forum, za niedługo ktoś jeszcze odkryje kolejne małe forum z dobrymi rzeczami i dopiero się zrobi porażka..

//Wszedłem z ciekawości na turkmmo... zdziwienie? Żadne.. tak samo wysyp tych samych rzeczy (w krótkim odstępie czasowym) co są na forum kori.

Opublikowano

Większość rzeczy (tych "nowości") które lądują na tym forum są właśnie z tego wyżej wymienionego forum, za niedługo ktoś jeszcze odkryje kolejne małe forum z dobrymi rzeczami i dopiero się zrobi porażka..

//Wszedłem z ciekawości na turkmmo... zdziwienie? Żadne.. tak samo wysyp tych samych rzeczy (w krótkim odstępie czasowym) co są na forum kori.

Dlatego już nic nie wstawiam.

Bo na tamtym forum nic już nie ma ciekawego, a na te forum nie ma co wstawiać  :yay:

^,--.^

Opublikowano

To niezłe te ziomki xDDD Najpierw dodają na forum potem dopiero tobie? A wszystko dla śmiesznych lajkow. Ty dodałeś transmutacje na mpcforum 29 grudnia a tam została udostępniona jeden dzień wcześniej. Systemy powinny wychodzić z bibliotekami sprawdzającymi licencje żeby takie imbecyle nie trwoniły czyjejś pracy.

post-1472831-0-31153400-1483628864_thumb.png

zandia_sygna.png

Pasjonat
Opublikowano

witam,

ma taki problem gdyż w GameLib/ItemData.h nie mam takiego wpisu: (WEAR_COSTUME_HAIR,). Jakieś pomysły? sors SG

Opublikowano

witam,

ma taki problem gdyż w GameLib/ItemData.h nie mam takiego wpisu: (WEAR_COSTUME_HAIR,). Jakieś pomysły? sors SG

Nie każdy to ma. Dodajesz analogicznie tak samo. Np pod WEAR_COSTUME_BODY(Nie pamiętam czy to dokładnie tak było)

@Sheila^^

Chciał zabłysnąć a nawet nie zaiskrzył. Gdyby to były jego systemy i ktoś udostępniał za free to by na policję poszedł. Większe ścierwo niż resellerzy  :((

zandia_sygna.png

Pasjonat
Opublikowano

witam,

Nie każdy to ma. Dodajesz analogicznie tak samo. Np pod WEAR_COSTUME_BODY(Nie pamiętam czy to dokładnie tak było)

@Sheila^^

Chciał zabłysnąć a nawet nie zaiskrzył. Gdyby to były jego systemy i ktoś udostępniał za free to by na policję poszedł. Większe ścierwo niż resellerzy  :((

WEAR_BODY? Jedynie takie coś mam, żadnego wpisu z WEAR_COSTUME_...

Opublikowano

witam,

@Sheila^^

WEAR_BODY? Jedynie takie coś mam, żadnego wpisu z WEAR_COSTUME_...

Tak, może być.

zandia_sygna.png

Opublikowano

Nie, to nie są te.

Czekam na dowód,że to ci działa......

Te zostały zakupione i nie zapierdolone z drugiego freaka.

Dowód,że na naszym serwerze wszystko działa sprawnie:

NhYIJ88.jpg

AbPWuKu.jpg

Opublikowano

@Sheila^^

@ρσєτα

Jak was dupa boli pseudo technicy, co w życiu nic poza rzeczą z poradnika nie zrobili, skąd w będziecie teraz "innowacje" na serwer brali? Może w ko 

Porażka? bo co? bo ktoś będzie miał systemy które ty tak samo podpierdoliłeś z tamtego forum i jarasz się pod swoimi serwerami jakich to innowacji nie masz? Proszę cię...

Ja długo się musiałem ogarniać żeby wejść w metina z tibi, bo wiedziałem że tu toxic macie, ale nie wiedziałem że aż tak ;o

Opublikowano

@Sheila^^

@ρσєτα

Jak was dupa boli pseudo technicy, co w życiu nic poza rzeczą z poradnika nie zrobili, skąd w będziecie teraz "innowacje" na serwer brali? Może w ko 

Porażka? bo co? bo ktoś będzie miał systemy które ty tak samo podpierdoliłeś z tamtego forum i jarasz się pod swoimi serwerami jakich to innowacji nie masz? Proszę cię...

Ja długo się musiałem ogarniać żeby wejść w metina z tibi, bo wiedziałem że tu toxic macie, ale nie wiedziałem że aż tak ;o

Kim jesteś? Dzwoń do papugi z psem nie gadam. Zrób choć jeden serwer w życiu i się wypowiadaj. Wyjebane mam w te systemy bo je już dawno wszystkie mam  <.<

zandia_sygna.png

Opublikowano

@canteris

Pseudo technik ze mnie, no to ładnie... Jeżeli tak uważasz to spoko. Nie będę się zniżał do Twojego poziomu bo musiałbym zejść do piwnicy, a jako iż piździ na dworze to zostaje w domu.

Opublikowano

@up

Kim jestem? chyba sobą, a ty? kogo próbujesz udawać w internecie?

Jakie ty serwery miałeś? stał któryś chociaż 2msc?

Proszę cię, ja tylko napisałem że się spinacie bo wam ktoś źródełko podjebał i co biedny, teraz na serwerze to już nie będzie innowacja :)

Tak naprawdę żaden z was za te systemy nie zapłacił a każdy spina to jest piękne w społeczności "developerów" metinowych. :D

@topic

Dobry system, jednak nie wykorzystam nie pasuje mi do serwera.

Edit.

@canteris

Pseudo technik ze mnie, no to ładnie... Jeżeli tak uważasz to spoko. Nie będę się zniżał do Twojego poziomu bo musiałbym zejść do piwnicy, a jako iż piździ na dworze to zostaje w domu.

Ojj nie wiem kim jesteś, bo jestem nowy w tym społeczeństwie, ale jak wszedłem w twój profil i zobaczyłem jak napisałeś że freebsd to linux to jebłem, no i tyle ;o

Może tam masz jakieś swoje zasłgui ale co wam do tego że ktoś wejdzie na to forum i sobie wgra te systemy skoro wy zrobiliście to samo ;o 

jeszcze ten fasterski czy jak mu tam, to dopiero gwiazda jest, podpierdala z for a podpisuje że mu "znajomi z zagranicy" dają, szkoda że ich nie ma.

Opublikowano

@canteris

No wyobraź sobie, że stoi już sporo ponad 2 miesiące. Jesteś nowy a szczekasz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy. A systemy które mam są wszystkie kupione, bo nie jestem cebulą.

@topic

Fajne, lecz mam swoje i nie użyję tych.

zandia_sygna.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...