Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samia czy warto

ledinos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Online - z 4-5k.

EQ - 24/7 ludzie wybijają respy, trzeba o nie walczyć. Plus jest taki, że jest sporo dungeonów i eq idzie w miarę szybko zrobić.

Jak masz czas i cierpliwość, to warto.

Opublikowano

A ja nie polecam ze względu, że mam chujowego clienta (te same błedy, miałem na teriosie, mapy się powtarzają, questy też, grafika podobna)

Opublikowano

Jak masz sporo czasu na grę to tak polecam mój ziomek tam gral i mówił że się nawet fajnie grało .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jeśli chcesz przechodzić jeden doungeon 20 albo i więcej razy w celu ulepszenia jednego z około stu przedmiotów (do max lvl) to polecam.

Dużo ludzi, ale cienko z expem, bo każdy spot zajęty a na jednej mapie masz z dwa dobre.

Grałem tam na bocie około 3dni, wbiłem 130lvl i zrezygnowałem, bo na jeden doungeon za dużo razy trzeba chodzić żeby coś osiągnąć. Do tego te słabo lecące przepustki na dungi.

­

Opublikowano

Ogólnie tragedia, już mogli zrobić z tego serwer PVP - wszedłem tam może 2-3 dni po starcie, a tam już same 250 lvl'e wszędzie się napierdalają... Ogólnie zabili całe pojęcie MMORPG.

Opublikowano

@up, Ty chyba pomylony jakiś ?

Max lvl to 200, który został wbity 2 dni po starcie.

Serwer polecam, rywalizacja na największym poziomie, nie ma nic za darmo. Trzeba się napracować by coś zrobić, serwer na lata :)

Opublikowano

Obserwuję i czekam, jeśli do końca kwietnia nie spadnie drastycznie liczba graczy tak jak to było w przypadku Athesa to "może" zagram.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie polecam, serwera same boty i sklepy offline nabijają licznik graczy ogólnie max 600 graczy, serwer pod is po 130lv nic nie zrobisz, dalej musisz miec full is exp  i pvp, Administracja to cymbały wczoraj po przerwie znikneło wszystkim eq i była cofka, niezabezpieczony serwer, wszędzie dmg hacki i boty, ogólnie słaby serwer i zawiodłem się nie polecam.

Opublikowano

Nie polecam, serwera same boty i sklepy offline nabijają licznik graczy ogólnie max 600 graczy, serwer pod is po 130lv nic nie zrobisz, dalej musisz miec full is exp  i pvp, Administracja to cymbały wczoraj po przerwie znikneło wszystkim eq i była cofka, niezabezpieczony serwer, wszędzie dmg hacki i boty, ogólnie słaby serwer i zawiodłem się nie polecam.

Znudziło Ci się spamowanie na forum samii, zrobiłeś konto i będziesz to tutaj robił? Nie radzę się sugerować opinią tego człowieka.

Co do serwera gra mnóstwo osób, wszystkie respy obstawione. Jeżeli masz czas to serwer dla Ciebie

Opublikowano

Znudziło Ci się spamowanie na forum samii, zrobiłeś konto i będziesz to tutaj robił? Nie radzę się sugerować opinią tego człowieka.

Co do serwera gra mnóstwo osób, wszystkie respy obstawione. Jeżeli masz czas to serwer dla Ciebie

PISZE TO MODERATOR FORUM XDDDDD GOSCIU ZDANIE O SERWERZE MAJĄ MIEC GRACZE NIE ADMINSTRACJA.

JESZCZE RAZ NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

PISZE TO MODERATOR FORUM XDDDDD GOSCIU ZDANIE O SERWERZE MAJĄ MIEC GRACZE NIE ADMINSTRACJA.

JESZCZE RAZ NIE POLECAM SERWERA

Nie jestem moderatorem forum XDDDDDDDDDDDDD

Zresztą kto dał Ci prawo by wybierać kto może się wypowiadać a kto nie? Śmieszny jesteś gościu i tyle, zero dowodów.

Opublikowano

Nie polecam gowno nie serwer do 100 lvl oki potem jak nie masz isa to nie masz po co grac.Odradzam szukaj czegos innego tam nie zaczynaj bo sie rozczarujesz

Nie polecam gowno nie serwer do 100 lvl oki potem jak nie masz isa to nie masz po co grac.Odradzam szukaj czegos innego tam nie zaczynaj bo sie rozczarujesz.

Opublikowano

Nie polecam, wszystkiego zdecydowanie za dużo. Shopy offline, w c uj na mieście, laguje. Poza tym wszyscy na haxach jadą ;) 

853051452970424392149.png

Opublikowano

Nie polecam tego gównianego serwera, admin kroi ludzi na kasę jak mało kto. 

Dzisiaj kupiłem poprzez paypal smy na kwotę 90 zł, z racji tej że nie ma na tej ich szemranej stronie cennika to myślałem że dostane coś około 2300-2400 jak przelewem, za który się dostaje za tą samą kwotę 2400 smów. 

Ale dostałem 2000, gdy paysafecard za 100 zł dodaje 2350 sm. Jeszcze się bezczelnie tłumaczą, że PAYPALEM dostają mniej niż PAYSAFECARD, serio k***a? 

Czekam na odpowiedź admina, jeżeli nie, idę do banku i odwołam tą transkację w cholerę. 

Nie widziałem jeszcze takiego bezczelnego oszukiwania graczy, jaka administracja, taki server, założę się że padnie za miesiąc kiedy się właściciel nachapie kasy. Mam nauczkę na przyszłość, jeżeli servery to tylko z mpc. 

Opublikowano

napisze to samo co w którymś temacie o tym serwerku...

Jak chcesz lub ktoś z zebranych grać na invori po raz setny to serwer dla ciebie/dla was.

i darujcie sobie, że to inny serw(ten sam pod inna nazwą)... Pierwszy rzut oka na ich prezentacje i skojarzenie z invorią, kolorystyka prawie identyczna :D

A o misjach już nie wspomnę.

Nie dali prezentacji na mpc bo ludzi by się skapnęli, że to kolejna invoria...

Komputer: z NASA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...