Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Predoria

Predoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pzokTCI.png

Cześć!

Jakiś czas temu (Marzec, b.r) miała miejsce premiera serwera Predoria(Easy/Pvp), której jak można się domyśleć jestem administratorem.

Chciałbym poznać Wasze zdanie na temat tamtego projektu, bo pewnie część z Was grała na tym serwerze, który w najlepszych momentach liczył ok 1000 Online!

Jakiś czas temu stworzyliśmy post na naszym fanpage (/predoria) na temat reaktywacji tego serwera z lekkim odświeżeniem go, który spotkał się z niesamowitym odzewem co dało nam dodatkowej mocy do działania w stronę ponownego startu.

FigphRW.png

Jak dobrze pewnie część z Was wie, serwer po pewnym czasie został przez nas zaniedbany a także trochę "zepsuty" przez nieprzemyślane aktualizacje. Pierwszą kwestię będziemy chcieli rozwiązać poprzez Rekrutacje na TGM jeszcze przed startem serwera, a drugą wiadomo... więcej czasu po prostu poświęcimy na planowanie tych zmian.

Dodatkowo na serwer zostałoby wprowadzone wiele udogodnień, które umilą Wam rozgrywkę i zrobią ją trochę kreatywniejszą.

Dodaliśmy na serwer takie rzeczy jak Karty Okey, dokładniejsze opisy potworów wraz z wypisanym ich dropem, kilka dodatkowych rozwiązań eventów i misji, poprawiono zostało kilka starych systemów, dungeonów, dodane zostały nowe mapy, umiejętności gildijne i tak dalej można wymieniać...

Jako, że ten serwer mamy już praktycznie ukończony to wychodzimy z pytaniem do graczy tych starszych, jakie rzeczy byście chcieli zobaczyć, których nie było na starej predorii, oraz tych przyszłych - czego byście oczekiwali od takiego serwera Easy/PvP.

Jeżeli chodzi o planowany start serwera - moglibyśmy wystartować choćby w piątek 13 stycznia 2017r.

Forum serwera: http://forum.predoria.pl

Fanpage serwera: fb.com/predoria

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszy na którym grałem, klimat aktywna administracja, eventy aktualizacje. Czego chcieć więcej? 

Rywalizacja na wysokim poziomie, każdy miał chęć walki i zwycięstwa, mnóstwo gildii.

Czekam na powrót liczę,że będzie jeszcze lepiej niż ostatnio.

Administracja zna się na rzeczy - Igrek w szczególności. 

Miejmy nadzieję,że postoi dłużej od poprzedniej edycji.

Co do oczekiwań, dodać rozwiązania dla gildii, bo na tym bazują serwery Easy/PvP

Wiele dodawać nie trzeba do starej predorii. Tylko ciut więcej zaangażowania. 

Dungeony był moonotonne, ale krótkie.

Fajne systemy PvP wprowadzić, np arene etc.

Niby w najlepszych momentach było 1k, a odczucie było, jak by na serwerze grało więcej osób, z każdym można było się pobić.

Opublikowano

Serwer jeden z najlepszy na którym grałem, klimat aktywna administracja, eventy aktualizacje. Czego chcieć więcej? 

Rywalizacja na wysokim poziomie, każdy miał chęć walki i zwycięstwa, mnóstwo gildii.

Co do oczekiwań, dodać rozwiązania dla gildii, bo na tym bazują serwery Easy/PvP

Niby w najlepszych momentach było 1k, a odczucie było, jak by na serwerze grało więcej osób, z każdym można było się pobić.

Jeżeli chodzi o gildie to tak jak wspomniałem wyżej - poprawione zostaną skille gildijne i może coś jeszcze wymyślimy bo trochę czasu mamy. 

Co do liczby online - tyle było w jednej chwili najwięcej(i o dziwo nie na OXie), ale dziennie się przez serwer ok 3 tysiące osób przewijało, zależnie od dnia. 

Opublikowano

Jeżeli chodzi o gildie to tak jak wspomniałem wyżej - poprawione zostaną skille gildijne i może coś jeszcze wymyślimy bo trochę czasu mamy. 

Co do liczby online - tyle było w jednej chwili najwięcej(i o dziwo nie na OXie), ale dziennie się przez serwer ok 3 tysiące osób przewijało, zależnie od dnia. 

System Gildii on-line jak by był do tego + poprawka skilli gildyjnych to można by było wspiąć się na wyższy level :v

Powodzenia z reworkiem, trzymam kciuki.

Opublikowano

Easy/PvP - kuszące, coś się rozleniwiłam ostatnio :v jak dodacie ładne kostiumy to chętnie wpadnę ^^

lol dziewczyny robio pvp

@top

Raczej wpadnę na serwer, już długo czekam na coś takiego ;]

Opublikowano

chetnie wpadne o ile teraz balans bedzie lepszy  i nie bedzie to tzw "symulator farmy"

a co do propozycji to proponuje wam zrobic jedna tarcze wojenna zamiast klasowek o ile pamietam na tym sierwie bylo 2/2

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

chetnie wpadne o ile teraz balans bedzie lepszy  i nie bedzie to tzw "symulator farmy"

a co do propozycji to proponuje wam zrobic jedna tarcze wojenna zamiast klasowek o ile pamietam na tym sierwie bylo 2/2

Jak dobrze pamiętam były 2 tarcze w pewnej fazie, woj/ninja sura/szaman.

Aczkolwiek myślę,że wojenne można by przetopić z tych dwóch tarczy.

Opublikowano

Hehe, kolejny syf od Harnasia? Nie nudzi Ci się stawiać serwery na 2 tygodnie?

Wiesz? Przynajmniej będzie z tego 2 tyg zabawy ;d

Opublikowano

Hehe, kolejny syf od Harnasia? Nie nudzi Ci się stawiać serwery na 2 tygodnie?

Jak wcześniejsza predo miała 8 miesięcy xD

/////

@topic

Jakieś rankingi dla gildii? Nagrody?

Tak żeby rozbudzić wojny :P

Opublikowano

Na serwerze sie bardzo fajnie gralo. Aktualnie nie ma zadnego fajnego serwera Easy ktory mozna stanowczo polecic.

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

Opublikowano

Jak pisałem w prezentacji. Jedynie Agonia mi nie odpowiada (sprawa osobista). Muerte to ogarnięta osoba. A głównego właściela nie znam to się nie wypowiem. Co do serwera uważam że będzie na nnim trochę osób chyba że reklamy nie będziecie mieli albo nie załątwicie  to wróże szybki upadek. 

Wiecie już jak mniej więcej ceny IS'u będą wyglądać? Przelewem/PSC? 

Opublikowano

Jak pisałem w prezentacji. Jedynie Agonia mi nie odpowiada (sprawa osobista). Muerte to ogarnięta osoba. A głównego właściela nie znam to się nie wypowiem. Co do serwera uważam że będzie na nnim trochę osób chyba że reklamy nie będziecie mieli albo nie załątwicie  to wróże szybki upadek. 

Jebnij się słownikiem ortograficznym, bo mi oczy krwawią.

Opublikowano

Chętnie bym wyjaśniła na pw o co chodzi z tą sprawą prywatną - kompletnie nie kojarzę Twojego nicku. :s

Co do IS`a jeszcze o cenach nie myśleliśmy, PSC będą na 100%.

Przelewy - nie wiem jak będzie wyglądać kwestia zagranicznych doładowań, ale prawdopodobnie też zostaną wprowadzone.

Opublikowano

Chętnie bym wyjaśniła na pw o co chodzi z tą sprawą prywatną - kompletnie nie kojarzę Twojego nicku. :s

Przelewy - nie wiem jak będzie wyglądać kwestia zagranicznych doładowań, ale prawdopodobnie też zostaną wprowadzone.

Już widzę, że to bedzie jeba* na kilometr. Widziałem już serwery tego typu nawet 4fan, a w is kosmicznie doyebane eq (od broni, pety, pasy i innne ustrojstwo). Pvp wyglada tak wale skila 3mln dmg i dead. Ja nie widze sensu tego typu serwerów.

Opublikowano

Już widzę, że to bedzie jeba* na kilometr. Widziałem już serwery tego typu nawet 4fan, a w is kosmicznie doyebane eq (od broni, pety, pasy i innne ustrojstwo). Pvp wyglada tak wale skila 3mln dmg i dead. Ja nie widze sensu tego typu serwerów.

Testujemy pvp na becie, Sm`y zdobywasz w grze, niektóre rzeczy zostaną wprowadzone za misje, drop, etc.

Więc nie będzie zbyt dużej przewagi IS`u.

Wiadomo, że jest on do tego, by być lepszym, ale też nie da ogromnej przewagi.

Opublikowano

Myślę, że serwer dobry dla zabawy pod pvp, lecz według mnie ten serwer nie ma tego czegoś co by zatrzymało graczy na dłużej. Być może się mylę. powodzenia

Isayia - Już wkrótce  :yay:B) 

Opublikowano

Myślę, że serwer dobry dla zabawy pod pvp, lecz według mnie ten serwer nie ma tego czegoś co by zatrzymało graczy na dłużej. Być może się mylę. powodzenia

Również odnoszę takie wrażenie, choć nie grałem na poprzedniej odsłonie tego serwera. Jednak mam nadzieję, że po osiągnięciu max lv oraz zrobieniu full eq nie pozostaje już tylko stanie w m1.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Również odnoszę takie wrażenie, choć nie grałem na poprzedniej odsłonie tego serwera. Jednak mam nadzieję, że po osiągnięciu max lv oraz zrobieniu full eq nie pozostaje już tylko stanie w m1.

I masz racje tak dokładnie jest :D

Masa bugów i 0 balansu postaci 

Kto lubi stać wmiescie i trzymac budynki zeby sie nie przewrocily to polecam ;D

Ps. Admini rozdaja berki i silne na G dla znajomych :D

Opublikowano

Serwer od samego początku się zapowiadał fajnie a teraz widać, że administracja cały czas się stara, aby serwer był lepszy.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...