KACperek77 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cześć wszystkim... Chce podzielić się swoim problemem z pingiem w CS:GO licząc na Waszą odpowiedź. A więc: Jeszcze jakieś 3-4 dni temu gdy grałem w CS'a miałem normalny ping, czyli ok.50-60. 2 dni temu gdy skończyła mi się pobierać gra to w CS'a nie grałem, a wczoraj coś stało się z serwerami. Dzisiaj odpalam Deathmatcha i pokazywało mi ping od 140-190. Sprawdzałem prędkość na Speedtest net i wszystko było normalnie. Macie pomysł co mogło się stać? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyNot. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 A w ustawieniach gry jaki masz maksymalny ping ustawiony? Jak masz taki ping to wpisz "status" w konsoli, może dobiera Ci serwery z Ameryki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACperek77 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Maks ping mam 150m/s Ale wszystko było ok do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ishnu7 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Jakiś program ci nie pobiera czegoś? lub np windows update Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACperek77 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.