Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Junglery

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko świry! Przez dłuższy czas nie grałem w Lolka ale ostatnio naszła mnie ochota i w końcu dziś znalazłem czas. Zazwyczaj gram jungle ale nie wiem co jest teraz w mecie wiec byłoby dobrze jakbyście mi napisali co teraz dobre w lesie. Najlepiej picki do carrowania jak np. Lee Sin. Z góry dzięki!

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Może vi?

Obecnie meta pick

Prosta mechanika

Nieźle się skaluje

Solidne ganki, szczególnie po 6 poziomie

Dobrze działa z masterką "colosus"

Cc

Tanky

Obrażenia procentowe

giphy.gif

Opublikowano

Może vi?

Obecnie meta pick

Prosta mechanika

Nieźle się skaluje

Solidne ganki, szczególnie po 6 poziomie

Dobrze działa z masterką "colosus"

Cc

Tanky

Obrażenia procentowe

Też często gram Vi na jungli, fajnie się sprawdza, nawet jak gra ci nie idzie i trochę nafeedowałeś, to i tak wnosi dużo dla drużyny.

Xin, tu już ganki masz skuteczne od 3 poziomu. Bardzo fajnie się sprawdza

Jak dawno nie grałeś to polecam również Amumu, prosta postać do golda daje rade.

Teraz dużo ludzi pickuje Rangara i Kha z powodu nowych przedmiotów. Kha sprawdzałem, przyjemna gra. Co do Rengara to nie jestem pewien 

Opublikowano

Leśnicy do diamentu zazwyczaj czyszczą swoją jungle jak totalne boby i dlatego obecna meta opiera się na postaciach, które są w stanie szybko przelecieć przez jungle - czyli do wyboru masz np. Skarnera i Shyvane. Będąc nawet mocno w plecy możesz łatwo wyrobić sobie przewagę i wrócić do gry także granie takimi postaciami to czysta przyjemność. Poza tym Skarner np. może łatwo wykluczyć najedzoną osobę, także często gierki typu open-mid są do wygrania :) 

Co do wyżej wymienionej mumii - żałośnie słabe early/podatny na counterjungle i słabe 1v1 na niskich poziomach. 

lownfast

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam Zac'a.

- Banalnie łatwy clear

- easy ganki

- świetna pasywa

- można nim wycarrować nawet największe gówna  xD  :lenny:

Jedyny minus, że cholernie ciężko mi na nim "S+" wbić i utknąłem na 6 maestrii i 2 tokenach  :((

I żeby nie być gołosłownym...

16388713_1376656922399469_1835494641_o.j

16357539_1376657012399460_1246194904_o.j

16325564_1376657122399449_1779152483_o.j

16388517_1376657219066106_153249049_o.jp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...