Sneakysu Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Siemanko świry! Przez dłuższy czas nie grałem w Lolka ale ostatnio naszła mnie ochota i w końcu dziś znalazłem czas. Zazwyczaj gram jungle ale nie wiem co jest teraz w mecie wiec byłoby dobrze jakbyście mi napisali co teraz dobre w lesie. Najlepiej picki do carrowania jak np. Lee Sin. Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Może vi? Obecnie meta pick Prosta mechanika Nieźle się skaluje Solidne ganki, szczególnie po 6 poziomie Dobrze działa z masterką "colosus" Cc Tanky Obrażenia procentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HangUp Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Może vi? Obecnie meta pick Prosta mechanika Nieźle się skaluje Solidne ganki, szczególnie po 6 poziomie Dobrze działa z masterką "colosus" Cc Tanky Obrażenia procentowe Też często gram Vi na jungli, fajnie się sprawdza, nawet jak gra ci nie idzie i trochę nafeedowałeś, to i tak wnosi dużo dla drużyny. Xin, tu już ganki masz skuteczne od 3 poziomu. Bardzo fajnie się sprawdza Jak dawno nie grałeś to polecam również Amumu, prosta postać do golda daje rade. Teraz dużo ludzi pickuje Rangara i Kha z powodu nowych przedmiotów. Kha sprawdzałem, przyjemna gra. Co do Rengara to nie jestem pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
escaperz.lordm Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Leśnicy do diamentu zazwyczaj czyszczą swoją jungle jak totalne boby i dlatego obecna meta opiera się na postaciach, które są w stanie szybko przelecieć przez jungle - czyli do wyboru masz np. Skarnera i Shyvane. Będąc nawet mocno w plecy możesz łatwo wyrobić sobie przewagę i wrócić do gry także granie takimi postaciami to czysta przyjemność. Poza tym Skarner np. może łatwo wykluczyć najedzoną osobę, także często gierki typu open-mid są do wygrania Co do wyżej wymienionej mumii - żałośnie słabe early/podatny na counterjungle i słabe 1v1 na niskich poziomach. lownfast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nakashi_ Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Polecam Zac'a. - Banalnie łatwy clear - easy ganki - świetna pasywa - można nim wycarrować nawet największe gówna Jedyny minus, że cholernie ciężko mi na nim "S+" wbić i utknąłem na 6 maestrii i 2 tokenach I żeby nie być gołosłownym... Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodyguard3317 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Zac vi gragas graves kha zix i ivern(jest po nerfach te chempy polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.