Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fuzja serwerów na przełomie styczeń/luty

Silverek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie? Ja myślę że za kolejne 3 lata na plu będzie jeden serwer i wkrótce wszystko pójdzie w kosz przez ich polityke z ISem.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Ogarnijcie się już z tymi tematami, był 1 2 33 5235151 ciągle to samo. Fuzja będzie to będzie MÓWILI ŻE BĘDZIE I MÓWILI ŻE SKUPIAJĄ SIĘ NA STARYCH WYJADACZACH nauczcie się słuchać i czytać, po co to drążyć i tworzyć ZBĘDNE dyskusje. PL ma tyle ludzi jeszcze że postoi ładne lata a wy narzekacie + pl nie utrzymuje się sam, jest wiele więcej serwerów bardziej opustoszałych i jakoś działają z 1 czy 2 serwerami. Cya

Opublikowano

Ogarnijcie się już z tymi tematami, był 1 2 33 5235151 ciągle to samo. Fuzja będzie to będzie MÓWILI ŻE BĘDZIE I MÓWILI ŻE SKUPIAJĄ SIĘ NA STARYCH WYJADACZACH nauczcie się słuchać i czytać, po co to drążyć i tworzyć ZBĘDNE dyskusje. PL ma tyle ludzi jeszcze że postoi ładne lata a wy narzekacie + pl nie utrzymuje się sam, jest wiele więcej serwerów bardziej opustoszałych i jakoś działają z 1 czy 2 serwerami. Cya

nie było żadnego tematu, a nawet specjalnie zobaczyłem kilka stron wstecz czy było coś i nic, a to temat tylko do waszych domysłów jak to dalej się potoczy 

chill man

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Na pierwszy ogien idzie Francja, nie wiadomo kiedy PL

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

Opublikowano

nie było żadnego tematu, a nawet specjalnie zobaczyłem kilka stron wstecz czy było coś i nic, a to temat tylko do waszych domysłów jak to dalej się potoczy 

chill man

Były były, nie każ szukać.

http://www.mpcforum.pl/topic/1590818-metin2pl-zmianyfuzja-serwer%C3%B3w/

Choćby to, a o fuzji wiadomo ponad pół roku.

Opublikowano

A ja mysle ze fuzja to dobra rzecz, po ostatniej fuzji duzo ludzi wrocilo do gry.

EVGA GTX 1070 SC

Intel Core I7 6700k 4.4ghz

DDR4 16GB 2666mhz

Z170a M3 GAMING

Opublikowano

Metin2 od gf umiera od 2011 roku. Pewnie w ciągu kilku lat zapowiedzą metin3 mocno wzorowany na mt2 i gierka się przyjmie, a mt2 odejdzie w zapomnienie :)

Hmmm wątpię że Webzen zrobi.mt3 :) musiało to by być coś bardzo wzorowane na mt2 szał by był pewnie po roku kod źródłowy gry by ktoś wykradł i znowu by była powtórka czyli w **uj prywatnych serwerów :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...