szumin32145 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Wczoraj otworzyłem sobie jajko razadora i wypadł 14 dni i 3 skille dostępne. Przyrost jest dziwny (wydaje mi się, że losowy). Co o nim sądzicie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter1234 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jest to niezły pet, bo możesz go nauczyć dosyć pożądanego skilla "berserk", gdyż ma on spory przelicznik <p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wspomnienie Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jakie ma staty, co ile lvl'i, jaki przyrost? Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob S Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ciekawa sprawa. Razadorek zawsze na propsie, podbijam pytanie up'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumin32145 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jakie ma staty, co ile lvl'i, jaki przyrost? Ciekawa sprawa. Razadorek zawsze na propsie, podbijam pytanie up'a Przyrost tak jak powiedziałem, jest losowy, dzisiaj zaobserwowałem np: 0,3, a po 5 lvlach 0,5 co do stat, aktualnie: poziom 16 pż: 1,6% pe: 2,6% obrona: 1,0% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.