Fanatastyczny Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam, Sprawa wygląda następująco. Ktoś postawił dla mnie ruletkę, ale niestety wszystkie skiny które dodałem do withdraw zniknęło. Ktoś je zajumał - backdoorsy. Moje pytanie brzmi. Czy znajdzie się osoba która pomoże mi w znalezieniu backdoorsów lub napisaniu nowego skryptu? Kontakt poprzez pw lub kom. JEŚLI WYBRAŁEM ZŁY DZIAŁ LUB COŚ JEST NIE TAK. PROSZĘ O EDIT. Pozdrawiam, Sylwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMilek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Pisz pw "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkusFD Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zapraszam do tematu zbiorowego. http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/1596514-Szukasz-sponsora/technika/współwłaściciela-do-własnego-projektu-ruletki/jackpota?-Zajrzyj-tu! Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.