Aves. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Cześć, wracam do smite po 2 latach. Prosiłbym doświadczonych graczy o podanie z 2-3 bogów z podanych kategorii - Assasin (Zabójca), Fighter (Wojownik), Guardian (Obrońca), Mage (Mag), Hunter (Łowca). Czekam na wasze komentarze, ze świeżym kontem bo nie wiem kogo warto kupić/wypożyczy # Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unic3T Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Hunter: -Ullr, -Rama, -Hou Yi. Warrior: -Nike, -Ravana, -Erlang Shen. Guardian: -Ares, -Sylvanus, -Ymir. Assasin: -Loki, -Hun Batz, -Bakasura. Mage: -Kukulkan, -Ao Kuang, -Ra. Live a life you'll remember. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hola Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Hunter: -Ullr, -Rama, -Hou Yi. Napisałeś tych 3, bo masz ich na X a tak naprawdę Ullr odpada w starciu z innymi hunterami. Troll troll i jeszcze raz troll. Assassin: Thor jest jednym z najlepszych assassynów w grze Rat albo Hun Batz Warrior: Nie polecam Nike, można jej bardzo łatwo przerwać jej jedyny damage czyli jedynkę. Erlang Shen Tyr (najlepszy solo laner od kiedy go zbuffowali) Guardian: Athena Bacchus Geb (jak masz team, z randomami nie ma szans) prawie każdy support jest dobry moim zdaniem oprócz Cabrakana Hunter: Jing Wei jest najlepsza i zobaczysz ją w SPL jako jeden z pierwszych picków/banów Rama Anhur dlatego, że ma świetne early Sol jest też niczego sobie Mage: Janus jeden z lepszych jak nie najlepszy mag w grze, mistrz ucieczek. Ra, bo sustain I to wszystko jest na conquest ranked/casuals Na każdym innym modzie możesz grać czymkolwiek i mieć fajne kda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aves. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Hunter: -Ullr, -Rama, -Hou Yi. Warrior: -Nike, -Ravana, -Erlang Shen. Guardian: -Ares, -Sylvanus, -Ymir. Assasin: -Loki, -Hun Batz, -Bakasura. Mage: -Kukulkan, -Ao Kuang, -Ra. Hunter: -Ullr, -Rama, -Hou Yi. Napisałeś tych 3, bo masz ich na X a tak naprawdę Ullr odpada w starciu z innymi hunterami. Troll troll i jeszcze raz troll. Assassin: Thor jest jednym z najlepszych assassynów w grze Rat albo Hun Batz Warrior: Nie polecam Nike, można jej bardzo łatwo przerwać jej jedyny damage czyli jedynkę. Erlang Shen Tyr (najlepszy solo laner od kiedy go zbuffowali) Guardian: Athena Bacchus Geb (jak masz team, z randomami nie ma szans) prawie każdy support jest dobry moim zdaniem oprócz Cabrakana Hunter: Jing Wei jest najlepsza i zobaczysz ją w SPL jako jeden z pierwszych picków/banów Rama Anhur dlatego, że ma świetne early Sol jest też niczego sobie Mage: Janus jeden z lepszych jak nie najlepszy mag w grze, mistrz ucieczek. Ra, bo sustain I to wszystko jest na conquest ranked/casuals Na każdym innym modzie możesz grać czymkolwiek i mieć fajne kda Dziękuje wam obydwóm za pomoc, tobie Hola w szczególności bo wydaje mi się, że podałeś bogów którzy w tier listach na innych stronach też są. Rady dotyczące postaci również pomocne // Edit A co myślisz o Aresie bo wydaje mi się, że jest to ciekawa postać. Napiszesz coś o nim # Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hola Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ares jest okej jeżeli potrafisz farmić i po prostu wymuszasz beadsy swoim ultem. A no i zawsze patrz na swoją pozycje i pozycje twojego teamu, bo często mam do czynienia z Aresami którzy blinkują, ultują i nie ma follow up, bo nie spojrzał, że jest sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unic3T Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ares solo jest też dobry. Z 1 dużo hp je. Live a life you'll remember. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aves. Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Dzięki, czekam na kolejne komentarze. # Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć, wracam do smite po 2 latach. Prosiłbym doświadczonych graczy o podanie z 2-3 bogów z podanych kategorii - Assasin (Zabójca), Fighter (Wojownik), Guardian (Obrońca), Mage (Mag), Hunter (Łowca). Czekam na wasze komentarze, ze świeżym kontem bo nie wiem kogo warto kupić/wypożyczy W sumie zależy jaki styl walki preferujesz. Podam Ci moje top picki do poszczególnych klas. Assassin: Fenrir Rata Arachne Warrior: Amaterasu (tutaj bardzo subiektywnie, tylko ją z wojowników lubię) Guardian: Athena Kumbakharna Bacchus Mage: Nox (ludzie ją wyklinają prawie tak samo, jak Yasuo w League of Legends) Scylla (j/w) Kukulkan Hunter: Artemis Skadi Neith Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aves. Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Cześć, wracam do smite po 2 latach. Prosiłbym doświadczonych graczy o podanie z 2-3 bogów z podanych kategorii - Assasin (Zabójca), Fighter (Wojownik), Guardian (Obrońca), Mage (Mag), Hunter (Łowca). Czekam na wasze komentarze, ze świeżym kontem bo nie wiem kogo warto kupić/wypożyczy W sumie zależy jaki styl walki preferujesz. Podam Ci moje top picki do poszczególnych klas. Assassin: Fenrir Rata Arachne Warrior: Amaterasu (tutaj bardzo subiektywnie, tylko ją z wojowników lubię) Guardian: Athena Kumbakharna Bacchus Mage: Nox (ludzie ją wyklinają prawie tak samo, jak Yasuo w League of Legends) Scylla (j/w) Kukulkan Hunter: Artemis Skadi Neith Dziękuje za pomoc, podałaś bardzo ciekawych bogów, szczególnie Nox, bardzo irytująca postać w conq. # Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dziękuje za pomoc, podałaś bardzo ciekawych bogów, szczególnie Nox, bardzo irytująca postać w conq. Ona jest irytująca w każdym trybie. Dobrze ogarnięta osoba pójdzie nią nawet supportować. Wiele teamfightów zostało wygranych dzięki jej dwójce. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aves. Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dziękuje za pomoc, podałaś bardzo ciekawych bogów, szczególnie Nox, bardzo irytująca postać w conq. Ona jest irytująca w każdym trybie. Dobrze ogarnięta osoba pójdzie nią nawet supportować. Wiele teamfightów zostało wygranych dzięki jej dwójce. :P Dzisiaj zagrałem nią 3 mecze, przez to, że była rotacja w której byli wszyscy bogowie Na Arenie jest nie do pokonania, dziękuje tobie, że go tutaj napisałeś. Mam już maina w simte # Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miyoshi Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Dziękuje za pomoc, podałaś bardzo ciekawych bogów, szczególnie Nox, bardzo irytująca postać w conq. Ona jest irytująca w każdym trybie. Dobrze ogarnięta osoba pójdzie nią nawet supportować. Wiele teamfightów zostało wygranych dzięki jej dwójce. :P Dzisiaj zagrałem nią 3 mecze, przez to, że była rotacja w której byli wszyscy bogowie Na Arenie jest nie do pokonania, dziękuje tobie, że go tutaj napisałeś. Mam już maina w simte Napisałaś* Arena areną, ale jak dobrze ogarniesz skille, to na Conquestach też poszalejesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak hunter to tylko Artemis, jej ulti to serio coś potężnego. Ullr jest spoko postacią ale tylko w rękach osoby, która potrafi nim zręcznie grać. W early mane pożera jak mało który. Z magów: Scylla, Janus, Nox. Dla osób, które mają już trochę przegrane: Hades, Anubis - to są bardzo przewidywalne postacie i dosyć proste dlatego trzeba mieć wyrobioną pewną taktykę przeciw ucieczce wrogiej postaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aves. Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak hunter to tylko Artemis, jej ulti to serio coś potężnego. Ullr jest spoko postacią ale tylko w rękach osoby, która potrafi nim zręcznie grać. W early mane pożera jak mało który. Z magów: Scylla, Janus, Nox. Dla osób, które mają już trochę przegrane: Hades, Anubis - to są bardzo przewidywalne postacie i dosyć proste dlatego trzeba mieć wyrobioną pewną taktykę przeciw ucieczce wrogiej postaci. Hades dostał nerfa, bo nie czytam aktualizacji? 2 lata temu lepiej się nim grało, pamiętam Tak po za tym co myślicie o tym, żeby zrobić ankietę o najlepszych postaciach danych klas? # Nigdy nie dostał perma na 30 dni - S.A.B.A.L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.