MrocznyG Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Czołem. Szukam privków, gdzie gra bardzo dużo ludzi, mam na myśli okolice 1000 +. Niestety nie śledziłem długo otoczenia prywatnych serwerów i się nie orientuję. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza
NovobiS Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Samia.pl jak najbardziej polecam ludzi grubo ponad 1K online codziennie. Zyrion.Pl - Serwer Easy / Medium! Forum <-- Kliknij aby przejść Odnośnik do komentarza
zac0 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Samia.pl jak najbardziej polecam ludzi grubo ponad 1K online codziennie. jeśli ktoś chce grać na kolejnej invori po raz setny to serwer dla niego. i darujcie sobie, że to inny serw(ten sam pod inna nazwą)... kolorystyka prawie identyczna A o misjach już nie wspomnę. Komputer: z NASA. Odnośnik do komentarza
MrocznyG Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Samia.pl jak najbardziej polecam ludzi grubo ponad 1K online codziennie. jeśli ktoś chce grać na kolejnej invori po raz setny to serwer dla niego. i darujcie sobie, że to inny serw(ten sam pod inna nazwą)... kolorystyka prawie identyczna A o misjach już nie wspomnę. To zaproponuj coś innego Odnośnik do komentarza
Xel3 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nebris Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Vesteris Virtual Nie jestem pewien co do Aventusa Odnośnik do komentarza
kamugo Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Shiro3, WoM2, Rubinium z zagranicznych Odnośnik do komentarza
:)Isharis™ Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Nie polecam z żadnych wyżej podanych Grałem na każdym i wszędzie lipa. Musimy czekać aż wyjdzie cośfajnego Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1257493-nie-wiesz-gdzie-gra%C4%87-szukasz-serwera-zapytaj-tutaj/?view=getnewpost Kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.