assocati Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witajcie, wracam do Tibii po prawie 6 latach.. skończyłem grać na tibii 8.5 Chciałbym ustawić sobie bota, wybrałem Xeno na testowej licencji i tu mam pytanie. Odpaliłem go w grze, że jest włączony jednak nie wiem jak ustawić te skrypty aby poszedł sam expić. Pobrałem parę skryptów jednak za każdym razem jest błąd, idze na expa i nie może odnaleźć jakiegoś punktu i wraca do depo. Jak poprawie odpalić taki skrypt, jak od początku do końca to zrobić ? Proszę o pomoc, pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Może nie tyle błąd a brak potionów/capa? Jak nie masz odkrytych mapek to też pojawia się błąd, że nie może znaleźć wpt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assocati Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Okej, pobrałem mapke sprawdzę teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assocati Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 11:58 :: You can control your script from this channel. Type /help for a list of available commands.11:58 :: Configure this script with the command /config or open the file at: Documents/XenoBot/Configs/[nazwa mojej postaci] Venore Swamplings (EK).ini11:58 :: Setting up your backpacks, please wait...11:58 :: Your backpack setup: #1 - Main backpack #2 - Loot backpack #3 - Gold backpack11:58 :: Organizing your backpacks, please wait...11:58 :: Your backpacks have been setup. Do NOT rearrange containers!11:58 :: Ready to hunt. Walking to the spawn. Mam coś takiego i postać stoi nigdzie nie idzie. Dlaczego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Idź na expa i tam odpal. Zobacz czy w configu nie ma nic dot. potionów/banku etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assocati Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 OK, jeszcze inaczej, żeby zrobić wszystko odpowiednio tak jak trzeba. Pobrałem sobie Twój skrypt Waspy Thais i powiedz mi gdzie ten plik wkleić i jak później aktywować bota aby tam expił ? Znalazłem, na necie że trzeba ten plik włożyć do dokumenty...>xenobot>settings i tam włożyłem, następnie gdy odpaliłem bota to wszedłem w settings bota i tam znalazłem ten plik klikam tam na dole gdzie jest load All i tak jakby załapał, ale.. pokazuje się informacja, że You must learn this speels.. i tu jest pytanie o jaki czar chodzi ? Czego on che użyć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 pokazuje się informacja, że You must learn this speels.. i tu jest pytanie o jaki czar chodzi ? Czego on che użyć ? Wystarczy wejść w zakładkę Support i zobaczyć i ew. zmienić. Napisałem to na czerwono w temcie z którego pobrałeś skrypt Bot chce używać exura infir ico, zmień na co chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assocati Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Podmieniłem te czary, tylko że gdy podmienie to on się sam leczy aż do zera many. I tyle postać jest na expie ale nie chodzi nie expi, nic nie robi. Co dalej źle robie ? Fotka niżej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Nie wystarczy wczytać skryptu, musisz go wystartować, czyli klikasz gdzieś w oknie Tibii ppm i zaznaczasz te trzy opcje: Podmieniłem te czary, tylko że gdy podmienie to on się sam leczy aż do zera many. I tyle postać jest na expie ale nie chodzi nie expi, nic nie robi. Chyba o to chodzi, żeby spalał manę? Kwestia ustawienia tego: Myślę, że dasz sobie sam radę ustawić według własnych upodobań, jak nie to napisz jak chcesz to ustawić a pomogę. PS. na przyszłość jak będziesz robił screena to ukryj nick (ctrl+n w Tibii) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
assocati Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dziękuję, działa ! Wypróbuje pozostałe skrypty jeszcze. Jeszcze mam pytanie, co oznacza ta lampka raz czerwona raz zielona, po lewej stronie na górze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Dziękuję, działa ! Wypróbuje pozostałe skrypty jeszcze. Nie ma za co, jeżeli jakieś inne będziesz potrzebował to napisz w temacie Jeszcze mam pytanie, co oznacza ta lampka raz czerwona raz zielona, po lewej stronie na górze. W ten sposób pokazuje się ping, zielony - niski, pomarańczowy - średni, czerwony - wysoki. Dodatkowo jak naciśniesz alt+F8 pokażą się FPS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.