transporter05 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 witam szukam laptopa do 3000 zł, do gier głównie chce aby służył mi do botów w metinie. Co moglibyście mi polecić w tym przedziale cenowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertisan Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zapoznaj sie: http://www.mpcforum.pl/topic/1398233-przeczytaj-zanim-napiszesz-temat/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofnowak Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Najlepiej jeszcze z tym http://www.mpcforum.pl/topic/1520352-zestawienie-polecanych-laptop%C3%B3w-156-cala-na-stycze%C5%84-2016-r/ Polecane słuchawki! Superlux HD681Superlux HD669 - Mam polecam! HyperX Cloud I i Alpha i Stringer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajwer Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Aby było łatwiej Kwota przeznaczona na zakup: Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość):Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.)Wymagania specjalne (np. matowa matryca.):Osobiste preferencje:System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1Mysz Razer Deathadder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
transporter05 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Aby było łatwiej Kwota przeznaczona na zakup: Rozmiar matrycy (+ewentualnie wymagana rozdzielczość): Główne zastosowanie (np. gry, inne multimedia, praca biurowa, konkretny program itp.) Wymagania specjalne (np. matowa matryca.): Osobiste preferencje: System operacyjny (laptop z systemem bądź bez niego) matryca 15,6 zastosowanie:gry brak wymagań specjalynch laptop z systemem operacyjnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajwer Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Z systemem operacyjnym może być problem, wiem że pisałem mi na GG że chcesz 4 rdzenie, jeżeli tak to zainstaluj system darmowy na 270 dni a skup się na konfiguracji: Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M Lenovo Ideapad 700-15 i5-6300HQ/8GB/1000 GTX950M biały Matryca matowa FULL HD IPS niezłej jakości (przyzwoite kąty widzenia jak przystało na IPS) Świetny design, bardzo dobre głośniki JBL, mocny procesor, cicha praca, wygodna podświetlana klawiatura, łatwy dostęp do czyszczenia, dobra kamerka, przyzwoita grafika, dobra karta sieciowa do WiFi (dwuzakresowa!), dobre trzymanie na baterii, rozsądna cena, dosyć cienki. MSI GL62 i5-6300HQ/8GB/1TB/ GTX950M 2GB FHD Matryca FULL HD, mocne zawiasy, sztywność obudowy, prosta stylistyka, możliwość dodania dysku SSD na złączu M.2, bogactwo złączy, przyzwoite osiągi na baterii, brak drain baterii, wygodna klawiatura oraz touchpad Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<Jestem równiez na GG: 1484081 również na facebooku >KLIK<Lenovo Y510p i7-4700MQ // 8GB DDR3 // Lite-on 128GB SSD // NVIDIA GeForce GT 755M // Windows 8.1Mysz Razer Deathadder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.