Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak W Temacie czy Jest SkillHack Który Nie kicka Bo Na Skillhacku Z Plikami Root.epk ,Root.eix Mnie Kicka Help

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano

jak W Temacie czy Jest SkillHack Który Nie kicka Bo Na Skillhacku Z Plikami Root.epk ,Root.eix Mnie Kicka Help

tameten gościu wzorując sie na moim tucie namiszał

czysty skillhack masz u mnie w sygnie

Opublikowano

xenex mógłbyś mi wstawic np na rapida albo coś gotowe pliki root? tak abym na bodym miał aure,silne i duchowe plxa dam Ci 5 x 5 Bo Nieogarniam Tego Archivera Podmieniłem Pliki Ale Nic Sie Nie Zmieniło

Oks Poradziłem Sobie Tylko Żeby nie kickało

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Opublikowano

koleś ja namieszałem powiedz mi co źle zrobiłem , mój skillhack nie różni się strukturą od twojego więc co ty tu wyskakujesz z tekstem że namieszałem :angry: brak wdzięczności

to nie ty wymyśliłeś tylko WaceQ

Kastanof to co on dał to to samo wątpie aby jakoś inaczej ci działało , jeśli na moim kicka to tutaj będzie to samo , a i ściagnełeś nową wersję ? tam właśnie też dodałem duchowe i trochę poprzerabiałem i raczej kickać już nie powinno.

Opublikowano

koleś ja namieszałem powiedz mi co źle zrobiłem , mój skillhack nie różni się strukturą od twojego więc co ty tu wyskakujesz z tekstem że namieszałem :angry: brak wdzięczności

to nie ty wymyśliłeś tylko WanceQ

Kastanof to co on dał to to samo wątpie aby jakoś inaczej ci działało , jeśli na moim kicka to tutaj będzie to samo , a i ściagnełeś nową wersję ? tam właśnie też dodałem duchowe i trochę poprzerabiałem i raczej kickać już nie powinno.

niby jak??

________

ja twojego nie sciagalem ale na moim nigdy nie kicka mnie a na twoich plikach z 30 osob sie skarzy ze kicka. wiec bez obrazy! ty też nie ustalailes ze bedziesz rozpoweszechnial gotowca z mojego sposobu.

Opublikowano

ale ja sam gram i mnie nie kicka (nagrać filmik ile gram bez kicka?)

heh a mi twój nie dziala :P

a mój sposób mnie też nigdy jescze nie kicknął (kicka mnie przez neta bo zawsze jak wejde to ADSL jest na X a powinien być na V)

Opublikowano

no to dajmy se spokój z tym który sposób jest lepszy xD i luz

sposób?

ja zrobiłem tuta jak zrobić a ty zrobiłeś :P

@Topic. reinstal może?

Opublikowano (edytowane)

ja to samo co ty ale mnie po ok. 10 min wyglogowywuje na fenku ;/

mam pytanqo czemu nuiiemoge usunąc postaci kodem który mi dali czyli kod:t53KG5C

??? Pisze Nie Można usunąc Postaci???

Edytowane przez Kastanof

Kocham Counter-Strike

Skrzypeq.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...