kolomakolo123 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam ! Poszukuję osób którzy chcieli by pracować przy tworzeniu nowej serwerowni minecraft. W najbliższej przyszłości mamy w planie otworzyć dwa serwery preson oraz skyblock. Mam pieniądze mam czas ale potrzebuję pomocy. Oferujemy: - Miłą atmosferę - Rangę wszędzie gdzie się da - Wynagrodzenie Więcej szczegółów na privie Wymagamy (mniej więcej nie musisz wszystkiego spełniać): - Znajomości minecrafta - Znajomości komend (np. WorldEdit czy essentials) - Pewności - Doświadczenia - Kultury - Korzystania z komunikatorów głosowych Osoby zainteresowane proszę o kontakt przez priv. Pozdrawiam i życzę szczęścia w nowym 2017 roku Odnośnik do komentarza
Ishubito Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witaj oczywiscie zgłaszam się na moderatora or administratora chodź na pw . ProjectCraft.pl Tryb survival+działki (MMO RPG modele 3d) Wersja 1.20.4 LINK: https://discord.com/invite/projectcraft Odnośnik do komentarza
sooldier1234 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam zgłaszam się PW ► Pomagam na PW (Prywatna Wiadomosc) ◄ ▄ . ► KONTAKT ◄ . ▄► Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) ◄ ►Skype: smith.polska ◄ Odnośnik do komentarza
Biter. Opublikowano 2 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza po miesiącu nieaktywności. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.