BetonOficjalny Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jak wyglądają praktyki na stolarza w 1 roku 2 i 3? Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to. Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tak jak zaplanuje ci szkoła albo tak jak zaplanuje to pracodawca praktyk, tak samo zależy od rodzaju zawodu stolarza. Spytaj się w szkole swojej to się dowiesz. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
BetonOficjalny Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tak jak zaplanuje ci szkoła albo tak jak zaplanuje to pracodawca praktyk, tak samo zależy od rodzaju zawodu stolarza. Spytaj się w szkole swojej to się dowiesz. Na pierwszym roku to będę tam zamiatał nosił coś? Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to. Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Jezu, dowiesz się jak pójdziesz w konkretne miejsce. Równie dobrze może weźmiesz szmatę i pójdziesz czyścić kible albo sprzątać warsztat a meble czy inne wyroby stolarskie zobaczysz z daleka. Rodzaj zajęć zależy tylko od prowadzącego praktyki. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
BetonOficjalny Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Temat do zamkniecia Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to. Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Sam kiedyś miałem praktyki podobnego typu i wylądowałem w zakładzie produkującym płyty. Ze stolarstwem jako zawodem nie miało to nic wspólnego jedynie z technologią produkcji płyt meblowych wiórowych, mdf itp Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.