Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się dalej grać na VirtualMt2?

WaldeFan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam kiedyś grałem i kolegami i nawet fajnie się grało, ale teraz nie wiem, czy tam jest 1000 online, ale polecam zagrać jak nie grałeś.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Ostatnio słyszałem,że te 1k graczy utrzymuje się podobnie jak na vesterisie a o nim jest nieco głośniej, grało się fajnie. Aktualnie nie masz fajnych serwerów do spędzenia czasu a tam możesz śmiało zaczynać grę.

Opublikowano

Gra cały czas 1,3k ponad, możesz śmiało zaczynać i masz pewność że nie upadnie z dnia na dzień

Jednak jeśli liczysz na wojny / pvp na poziomie z topką to zapomnij, serwer stoi 6 lat i już jej nie dogonisz z eq

Opublikowano

Gra cały czas 1,3k ponad, możesz śmiało zaczynać i masz pewność że nie upadnie z dnia na dzień

Jednak jeśli liczysz na wojny / pvp na poziomie z topką to zapomnij, serwer stoi 6 lat i już jej nie dogonisz z eq

Hah, skoro nic nie idzie do przodu, w sensie każdy ma to samo eq jak mniemam, to co za problem takowych osobników dogonić?

Opublikowano

Hah, skoro nic nie idzie do przodu, w sensie każdy ma to samo eq jak mniemam, to co za problem takowych osobników dogonić?

Tam nie ma osób praktycznie na full eq, w tym problem

Opublikowano

Pograłem trochę i nie polecam.

Nic nie zrobisz, każdy leje na wolnym, 

wszystko zajete, ludzie maja 1 konto główne + dropek. 

Nowa osoba nie ma szans zeby co kolwiek zrobić.

Jedynie w nocy jak te nobki spią :)

NIE POLECAM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...