WaldeFan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam wszystkich oplaca sie zaczynac gre na VirtualMt2? I czy naprawde ponad 1k graczy tam gra?? Czy moze polecacie jakis inny serwer?? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja tam kiedyś grałem i kolegami i nawet fajnie się grało, ale teraz nie wiem, czy tam jest 1000 online, ale polecam zagrać jak nie grałeś. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
WaldeFan Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 No nie gralem wlasnie rozmyslam dzieki Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ostatnio słyszałem,że te 1k graczy utrzymuje się podobnie jak na vesterisie a o nim jest nieco głośniej, grało się fajnie. Aktualnie nie masz fajnych serwerów do spędzenia czasu a tam możesz śmiało zaczynać grę. Odnośnik do komentarza
ReIz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Gra cały czas 1,3k ponad, możesz śmiało zaczynać i masz pewność że nie upadnie z dnia na dzień Jednak jeśli liczysz na wojny / pvp na poziomie z topką to zapomnij, serwer stoi 6 lat i już jej nie dogonisz z eq Odnośnik do komentarza
Jacob S Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Gra cały czas 1,3k ponad, możesz śmiało zaczynać i masz pewność że nie upadnie z dnia na dzień Jednak jeśli liczysz na wojny / pvp na poziomie z topką to zapomnij, serwer stoi 6 lat i już jej nie dogonisz z eq Hah, skoro nic nie idzie do przodu, w sensie każdy ma to samo eq jak mniemam, to co za problem takowych osobników dogonić? Odnośnik do komentarza
Arsenic Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Gra cały czas 1,3k ponad, możesz śmiało zaczynać i masz pewność że nie upadnie z dnia na dzień Jednak jeśli liczysz na wojny / pvp na poziomie z topką to zapomnij, serwer stoi 6 lat i już jej nie dogonisz z eq Hah, skoro nic nie idzie do przodu, w sensie każdy ma to samo eq jak mniemam, to co za problem takowych osobników dogonić? Tam nie ma osób praktycznie na full eq, w tym problem Odnośnik do komentarza
ikinloms Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ja osobiście gram, nawet teraz mam odpalonego clienta i powiem, że całkiem spoko serwera, a zacząłem grać z miesiąc temu Odnośnik do komentarza
:)Isharis™ Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Pograłem trochę i nie polecam. Nic nie zrobisz, każdy leje na wolnym, wszystko zajete, ludzie maja 1 konto główne + dropek. Nowa osoba nie ma szans zeby co kolwiek zrobić. Jedynie w nocy jak te nobki spią NIE POLECAM Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.