Gość Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Cześć, jest komukolwiek i cokolwiek wiadomo ws. bugujących, nachodzących na siebie terytoriów gildii? W najgorszym przypadku możliwość założenia nowej gildii, na terenie innej . . . czy tylko ja spotkałem się z czymś takim i nie występuje to powszechnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrForcet Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Tak jest takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinWieczorek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Pisałeś poprawki do FG i nie wiesz, że jest tam taki bug? Jest to dosyć łatwe do sprawdzenia, kod chyba już znasz. Może dziki to już naprawił, napisz do niego. Dodaj mój nick do posta jeśli potrzebujesz pomocy | Piszę pluginy na zlecenie | Pomagam z Linuxem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsitoOfficial Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Cześć, jest komukolwiek i cokolwiek wiadomo ws. bugujących, nachodzących na siebie terytoriów gildii? W najgorszym przypadku możliwość założenia nowej gildii, na terenie innej . . . czy tylko ja spotkałem się z czymś takim i nie występuje to powszechnie? Podczas zakładania źle sprawdza odleglość pomiędzy cubboidami, isNear w RegionUtils, ja to zrobiłem tak: public static boolean isNear(Location center) { for (Region region : regions) { double distance = center.distance(region.getCenter()); Settings s = Settings.getInstance(); int i = s.regionSize; i += s.enlargeItems.size() * s.enlargeSize; if (distance < ((2 * i) + 65)) { return true; } } return false; } Nie pamiętam dlaczego ale wiem że testowałem i przestało się bugować (mam je przerobione pod przejmowanie terenów więc stąd te for) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzokervip Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak jest taki błąd bo sam już go też zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak jest taki błąd bo sam już go też zauważyłem. powiesz coś więcej? w jakich i kiedy okolicznościach występuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.