Zeko2003 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam Mam mały problem ponieważ gdy gram sobie na huzuni i wyjde do menu mam napis "Huzuni" może ktoś pomóc gdyż czasami administracja każe wyjść z serwera wiem że to rzadko ale jednak sie zdarza. Chodzi mi oto aby wyglądało jakbym miał normalnego minecrafta Wiem że sie da tak zrobić ponieważ widziałem na yt nie jednego który tak miał Z góry dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To powinno pomóc: http://www.mpcforum.pl/topic/1594462-ukrycie-huzuni-usuniecie-klawiatury-ekranowej-w-100/#entry13441518 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
napakpl1337 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Po co takie kombinacje haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.