B Boy Dizel Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Witam, wchodze do gry wybieram serwer laduje się i po chwili wywala mnie do pulpitu.... a cs się wyłącza, wie ktoś dlaczego się tak może dziać ? Mam windowsa xp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HajneKen23 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 1. Odinstaluj i zainstaluj jak nie pomoże to \/ 2. Wchodzisz do menadżera zadań (Ctrl+alt+Delete) i wchodzisz w procesy następnie wyłączasz EXPLORER.EXE bo pojawiają się 2 usun ten z dużych liter . Jeśli i to nie pomoże to wyłącz oba i następnie jak pamiętam na xp zadanie-uruchom i wpisz explorer.exe pamiętam ten problem u siebie na starym XP'ku Daj znać czy pomogło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B Boy Dizel Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 1. Odinstaluj i zainstaluj jak nie pomoże to \/ 2. Wchodzisz do menadżera zadań (Ctrl+alt+Delete) i wchodzisz w procesy następnie wyłączasz EXPLORER.EXE bo pojawiają się 2 usun ten z dużych liter . Jeśli i to nie pomoże to wyłącz oba i następnie jak pamiętam na xp zadanie-uruchom i wpisz explorer.exe pamiętam ten problem u siebie na starym XP'ku Daj znać czy pomogło Tylko mam problem bo nie moge nawet menadzera zadań włączyć.... gpedit.msc też nie pomaga bo nie może odnalezc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz# Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 mozliwe ze masz wirusa... windows xp skad ns pobrany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B Boy Dizel Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 mozliwe ze masz wirusa... windows xp skad ns pobrany? Ns'a pobierałem z każdej innej strony i nic nie pomaga, ns'a pobrałem z tej strony xxx //Nie udostępniamy linków do pirackich gier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poematyczny Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wejdź w miejsce gdzie masz ikonę CS'a. Kliknij prawym przyciskiem myszy, wybierz zgodność -> Uruchom w trybie zgodności i wybierz Windows XP [ Możesz popróbować też inne ] Jak nie pomoże zrób formata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.