CycekTeam Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 To tylko ja mam taki problem ? Nie mam rangi i do tego czekam na grę już 30 minut, co jest ? Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1615 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wyglada na problem z serwerami mm'ow. Wszyscy z moich znajomych tez nie maja rangi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plokijR Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Warto czasami przeczytać tytuły innych tematów http://www.mpcforum.pl/topic/1595329-brak-rangi-i-problem-z-mm/#entry13447467 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CycekTeam Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Temat już można zamknąć, bo już takiego problemu nie ma . Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.